-

Originally Posted by
Şakir
Yarın eger faiz dusmezse bu faiz indirimleri disaridan gelecek para icin 3 ay kur operasyonu olmus olur bana gore . Bae den katardan kendi paralari belki ...
Dolar 7.5 tl oldugunda Katar içeriye milyarlarca dolar para sokacak... Katara kıyak yapiliyor dediler....8.60 TL olduğunda ayni dedikodular..Şimdide Katara sermaye girişi karşılığında USDTR 22 TL üzerinde bozma sözü verilmiş diyorlar.....sosyal medya işte...dedikodunun bini bir para...
-

Originally Posted by
akcay
eurobond larla ilgili bilgisi olan var mı?
nedir ne değildir bana uyar mı?
Forumda ayrı bir başlığı var ve çok fazla detay işlenmiş...
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=1161
Deniz beyde ara ara bahsediyor, soru sorulduğunda...
Geçen bir yazısında şu detaydan bahsetmişti;

Originally Posted by
deniz43
Bu nedenle eurobond fonlarına giriş zamanlaması çok önemlidir.CDS primlerinin ve risklerin çok yükseldiği zamanlarda getiriler de çok yükselir,bu zamanları kollamak getiriyi maksimize eder.(Tabii riskler çok yükselse de,eurond'u ihraç eden kurumun ödemeyi muhakkak yapacağını varsayıyoruz.)
-

Originally Posted by
mert45
Bu gece ,fena yoklama alacağım ..herkeşler hazır olsun

İyi bir tokat ardından oyundayım bebeğim. Dolar şortla buradayım...
Yalnız sen güzel yoklama çekiyon maşallah ammmaa bir türlü yoklamalarda seni göremedik... Anca boyna goca garı gimbi tırış fırış yazıyon... Senin pozisyonu da duyak EMmmmii
-

Originally Posted by
abartin
Dolar 7.5 tl oldugunda Katar içeriye milyarlarca dolar para sokacak... Katara kıyak yapiliyor dediler....8.60 TL olduğunda ayni dedikodular..Şimdide Katara sermaye girişi karşılığında USDTR 22 TL üzerinde bozma sözü verilmiş diyorlar.....sosyal medya işte...dedikodunun bini bir para...
2018 de muharrem ince bizzat soyledi katar a 12 lira sozu verildi diye . Gecende 15 milyar dolarlik swap uzatildi 22 lira dendi .
Bae geliyor 8 liradan para sokacak hali yoktu . Belkide pekerden dosyalari aldi ipin bende dedi . Bilemeyiz
-
-

Originally Posted by
akcay
eurobond larla ilgili bilgisi olan var mı?
nedir ne değildir bana uyar mı?
Şahsen bende paramın belli bir kısmını eurobond'a yatırdım...
Ama biraz daha bekleyip önümüzdeki yıl almak daha mantıklı olurmuş.. CDS primleri artıkça fiyatlarda düşüyor çünkü...
Bir de işin FED ayağı var tabi, faizleri artırmaya başlayacağı zaman bizimkilerinde fiyatları düşecektir..
-

Originally Posted by
Ohac
İyi bir tokat ardından oyundayım bebeğim. Dolar şortla buradayım...
Yalnız sen güzel yoklama çekiyon maşallah ammmaa bir türlü yoklamalarda seni göremedik... Anca boyna goca garı gimbi tırış fırış yazıyon... Senin pozisyonu da duyak EMmmmii
https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post5665769
Pozisyon burda ..real time online
Ben öyle umuma açık yazıp sonra terse geldiğimde özel den yazıp da tersini yaptım abi yazanlardan değilim 
Seni geçen herkesin önünde perişan ettim ..ders almamışın ..tokat yeterince ağır değildi anlaşılan
bir daha hitap şeklinde bir yanlış göreyim bak seyret seni nasıl yapacağım.
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
katırcı_bedri
Objektiflere kim yakalandı acaba?..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post5665769
Sence!?
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz