-

Şu hale bak rakamlara bak 1 alana 1 bedava sanki adama desen güler demek ki gülmemek gerek.
Şaka desen şaka değil pes yav.. gerçekten yazık paramiza..
-
La adamlar çekirdek sermayesi arttı ahahhahahhHa sunuma bak durduk yere 1 milyar kara geçtiler gökten geldi yav
-
Kral bu dediğin çok zor.. Forex başka borsa başka..zati sen buraya bakarak diyorsunuz..
O dediğiniz ceza kredi çekip dolar alanın tespiti vs nde olur . sıkılaşma ilk adım budur .
Sayın Ayasofya dediği gibi çevremde inanılmaz dolar altın alan ve bunun için kredi çeken var

Originally Posted by
ariston
Zamanında bir yönetici borsada oynardı. Toplantıya girdik çıktık şu kadar kaybettik derdi.
Fiyatların sürekli oynaması işinde gücünde insanların işe konsantresini de bozuyor olabilir.
İleride aynı forexde olduğu gibi 50 bin dolar altı parası olana borsada doğrudan hisse alım satımı da yasaklanabilir. Eğer döviz alım satımını yasaklarlar ise burayı da düşünebilirler. Nitelikli yatırımcı diye bir şey zaten var.
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bence tüm ekranlarda, dolar/tl değilde tl/dolar gösterilmeli. Dolar/tl de bir illüzyon var. Dalga geçtiğimiz ben hep 50 liralık alıyorum, bana ne dolardan tarzı söylemler bundan. Gerçeği kimse görmüyor. Ekranlarda Try/Usd yansa sönse şok etkisi yaratacağını düşünüyorum.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
altınorta
Bence tüm ekranlarda, dolar/tl değilde tl/dolar gösterilmeli. Dolar/tl de bir illüzyon var. Dalga geçtiğimiz ben hep 50 liralık alıyorum, bana ne dolardan tarzı söylemler bundan. Gerçeği kimse görmüyor. Ekranlarda Try/Usd yansa sönse şok etkisi yaratacağını düşünüyorum.

3 yoga bir elham ülke zihniyeti aynen bu
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
[emoji23]
-
-

Originally Posted by
altınorta
Reis bu fikrinizi duysa önümüzdeki ayın maliye bakanı olarak sizi seçerdi 
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri