Arkadaþlar sende olmayan hatta borçlu olduðun ve acilen temin etmek zorunda olduðun þeyin fiyatýný sen belirleyemezsin.O þeyin grafiði olmaz desteði olmaz direnci olmaz.Artýk iyi saatte olsunlarýn elindesin demektir,ne derlerse o olur,onlar da bu ara kaos istiyor.Yapacak bir þey yok arjantin,venezuela falan ne yaþadýysa biz de yaþayacaðýz.Benim ilgimi çeken kendimizi bir halt sanmamýz arjantin olmak brezilya olmak hindistan olmak bir ara çin olmak yuh artýk o kadar da deðil modunda olduðumuz þeyler oluyor.Aslýnda moðolistan,nijerya,türkmenistan ve diðer saydýðým ülkelerle kýyasýmýz mümkün.Bunlardan geliþmiþ gibi gözüküyoruz ama ekonomik açýdan bakarsak bu saydýðým ülkelerle borç kýyasýmýz nedir cidden bilemiyorum belki onlar bile daha rahat durumdadýrlar.
bugunki atamayla görülüyorki damadýn programina dönüþ yapýldýgý netleþti
olan damada oldu gerc onun ayagýný süslü sülü kaydýrdý dönüþü artýk imkansýz perde arkasý destek verecektir
osmanlý da þehzade vezir falan yerlerdi tek adama dönünce eski entrikalara gerimi dönüyoruz bilemedim
Celal Þengör demiþ olmasý lazým: "Türkiye Afganistan'dýr."
Artýk nasýl anladýðýnýza, nereden baktýðýnýza göre anlamý deðiþebilecek bir cümle. Muhtemel bakýþ açýlarýndan bazýlarýný sýralayalým:
Yozlaþmýþlýk: check
Din sömürücülüðü: check
Taciz tecavüz þiddet: gýrla
Narko devlet: check
Bilim karþýtlýðý: check
Hýrsýzlýk: check
Örnekleri çoðaltmak mümkün. Þu halde Venezuela'nýn bizden fazlasý var. (hayýr petrolden bahsetmiyorum.) Bunlara raðmen iyi bile gidiyoruz .
gelelim önümüzdeki maclara daha öncede bir kaç defa ayný þeyi yazdým hatýrlatmakta fayda var
döviz isterse a.a gitsin çok umurlarýnda degil yeni yýla 15 in altýnda faizle girilecek
Yer Ýmleri