Originally Posted by BOSPOROS Hiperenflasyon ve stagflasyon ortamında.!!! BüyükResimde ne borsa .!! Ne emlak.!!! Nede otomobil Doğru yatırım aracı kesinlikle değildir.!! Cebdeki fiziki likit major para birimleri .!! Çöken ekonomide.!! En sağlam koruma sağlar.!! Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!!! Aynen Almanya hiperenflasyondayken Alman Mark'ında kalanların hepsi trilyoner oldular
Originally Posted by Patrick Bateman Aynen Almanya hiperenflasyondayken Alman Mark'ında kalanların hepsi trilyoner oldular Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by Patrick Bateman Aynen Almanya hiperenflasyondayken Alman Mark'ında kalanların hepsi trilyoner oldular Paradan 6 adet sıfır atılmadan önce bir paket filtreli sigara kaç TL idi?
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by balık Paradan 6 adet sıfır atılmadan önce bir paket filtreli sigara kaç TL idi? O zaman filtreli cigara yoktu. Ot sarardık.
Forum Rules
Yer İmleri