https://cms.zerohedge.com/s3/files/i...?itok=b7Tly__r
2023-2025 büyük küresel krizine hazýr mýyýz?
Ben hala 18 ay taksit uygulayan otellere kafayi taktim
Adamlar odalari TL cinsinden 18 ay taksitle satiyorlar.
Mantiken yaz planlari yapanlarin saldirip kapatmasi lazim bu odalari cunku TL nin onumuzdeki 18 ay boyunca deger kaybetmesi kesin. 18 ay diyoruz yani dile kolay
Ama milletin kapis kapis aldigini gormuyorum hala bir suru otel bu kampanyayi surduruyor benmi bir sey kaciriyorum? Ben buyuk firsat goruyorum
Bizim sorunumuz BÜYÜK. Hikmetinden sual olunamayan oldukça yapacak hiç bir þey yok, koskoca partide bir tane ekonomi, finans bilen özelde devlette çalýþmýþ, tecrübeli, güvenilir devlet adamý mý yok, var, var ama ayný adam baþka þeylere de olmaz ben bunu kabullenemem bu yanlýþ, ben Allahtan korkarým diyecek çünkü.
Cübbeli bile imana geldi yaw, kelimeyi þahadet getirdi müslüman oldu. Allah affetsin. En azýndan adamda Allah korkusu olduðunu öðrendik, helal olsun. Öyle böyle demeyin, bu devirde bu karanlýðýn içinde bunca zulüme baskýya tehlikeye raðmen bunu diyebilene ben helal olsun derim. Cübbeliden, geri kalanlarý da Allah yoluna çaðýrmasýný beklerim, üzerine farzdýr, bundan kaçamaz.
Borsa kripto hepsi tavana yapýþmýþtý. Ýðnesini arayan balon gibi geziyorlardý ortada. Artýk taperinge mi gýcýk kaptýlar, enflasyonun geçici olmamasýna mý bozuldular yoksa, Omicron'u mu bahane ediyorlar bilemem. Bleki de hepsidir.
Charlie Munger da konuþmuþ. Þu anki piyasalar dotcom balonu ile karþýlaþtýrýlýnca iyice kafayý sýyýrmýþ falan demiþ.
Özetle: Ucuz para ile piyasalar þiþip gelebilecekleri en uç noktaya geldiler þimdi bahane arýyorlar crash için.
Yer Ýmleri