Çiftçi kuraklýktan etkilenmiþ,benim politikamdan neden demiyor ?
CB: "stopaj indirimini marta kadar uzatýyoruz"
Reis "stokçularýn mallarýna el koyacaðýz" demiþ buradan sn CB mýza sesleniyorum, harcamadýklarý paralarý bankalarda faizde ve $ da tutan para stokçularýnýn paralarýna da el koyun lütfen
Çünkü sonraki adým bu.
Þunu da belirtmeden geçemeyeceðim, ilk seçimde akp yine kazan azcak çünkü hayat pahalýlýðý ve fiyat artýþlarýnýn tek sebeb aç gözlü stokçu esnaflar.
Algýlarý süper. Ve %50 bu algýyý halen yiyor. Sorun bi akp liye zamlarýn sebebi ne diye?
Þerro : 13,6767
Ýlginç hafif gevþedi
Bu gün þarkuteciye gittim...Kadýn 5 kilo süt istedi ,adam 45 lira diyince kadýn þok oldu , elinde para uzatayýmmý uzatmayayým mý derken; ya daha 4 gün önce 30 dan aldým nasýl bu kadar fiyat farký olur deyince adam %50 zam geldi alacakmýsýnýz dedi..Kadýn istemeyerek de olsa sessizce sütü aldý ama moral sýfýrýn altýndaydý....
Marketler günlük etiket deðiþiyor...Ben 91,94 98 2001 krizleri gördüm...Bu hiç birine benzemiyor...Fýrýncý 230 gram olan ekmeði 210 gr düþürdü. %10 malzemeden çaldý %20 zam bastý...kümülatif %30 geçirdiler...Ekmeðin kilosu 15 e çýktý....
Gelin paracýklarýnýzý,dövizinizi,altýnarýnýzý yastýk banktan çýkartýn bana teslim edin diyor![]()
Yer Ýmleri