Hocam bu fiyatlama her zaman olacak birþey deðil. Ýþte 20 yýlda iki kere üç kere en fazla. Onun da sonu ekonomik olarak çöküþ. Teknik olarak bakýp yanýlmak çok doðal bu süreçte. Yapýlmasý gerekenler yapýlmadýðý, hatta tam tersi yapýldýðý için durum böyle. Sýra dýþý anlar ve hareketler yaþýyoruz. Belirsizlik had safhada. Normal yani çokta þeytmemek lazým.
2001 de kur 1.70 fýrladýðýnda garan 1.25 dibi görmüþ sonra 1 dolara hýzla gelmiþti...Þimdi yarý fiyatýnda pehhhhh....Bütün bankalar ve birçok güzel kaðýt ayný durumda...Gri liste ...Batý hamaseti ...Araplarda gelmiyor...Kim gelecek Ruslar mý !!!! Neyse si...et gisin ...
Arkadaþýmýzn dediði gibi "beter olmadan yeter olmaz "...Bakalým yeter diyecek mi Nasýl da koduk diyenler....
mhrs ve e nabýz kilit millet aþý kuyruðuna girmiþ
bir halt olacaðý yok.
AKP'li Bursa Kestel Belediye.
Yamaç'n savcýlýk ifadesi þöyle:
*Ýnþaatý yapmam için Baþkan Önder Tanýr, benden belediyeye baðýþ yapmamý istedi.
*Belediyeye 20 bin lira, bir markete de iki kez olmak üzere toplam 27 bin 390 lira baðýþ yaptým.
* Belediye baþkan yardýmcýsý Haluk Kürel'e de 20 bin euro borç para verdim. Ancak geri ödemedi. Ýnþaatý yýkmakla tehdit etti. Bunu baþkanýn kendisine ilettiðini söyledi.
*100 bin lira daha verdim. Bu kez benden yine 100 bin euro daha istedi. Param yok ! dedim, vermedim. Kürel bana, Baþkan Önder yýkar orayý ! dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...sindi-6830268/
Hani arsa alacaksin abi diyenler var ya.
Eger arsa guzel yerdeyse bunu belediye icin sen aliyorsun, dedigimiz bu.
Ben de geçen dolarýmý bozdum ama 1 dakika bile beklemeden karlarýmý gayrimenkule dönüþtürdüm. Yani TL faizine deðil direk gayrimenkule dönüþtürdüm. Bu arada Altýnlarým, gümüþlerim, dolar bazlý fonlarým ve kripto paralarým aynen yerinde duruyor. Dolar bozup repoya yatýrmak için ancak yüksek oranlarda faiz artýþýný görmek lazým bence...
----
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri