Siyasal Ýslamcý sonuçta güç kimdeyse ona kayýtsýz þartsýz itaatSTK-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siyasal Ýslamcý sonuçta güç kimdeyse ona kayýtsýz þartsýz itaatSTK-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu anda dolar bazýnda tarihi dipte olsak endeks kaç olurdu tam olarak.
kur hareketini 94 2001 le mukayese edip, 2002 para akýþýnýn/lâle devrinin baþladýðý yeri neden referans alýyorsunuz aklým almýyor...
buradan lale devri 2.0/yabancýlar laylayýmýzý tekrar finanse edecek, refah! geri gelecek diye bir beklenti mi var ?
44xUSDTRY
Reel anlamda 69xUSDTRY
Ama þu an en kötü 100, belki 120 (buralar) öngörülüyor dip olarak.
Yani 20 senede hiç bir þey olmadý mý bu ülkede, hiç mi geliþmedik hesabý...ama tabi þu anki ekonomi yaklaþýmý da adamý delirtir, neticede psikoloji her þey. Çok sert bir yerlere sarkmak çok da anlamlý deðil, çivi dibi deniyor ona, önemli olan/kötüsü dibe inip de oraya yapýþýp kalmak. Misal çok sert 100 dolarda dip yapýp, tekrar buralara geri gelme þeklinde de olabilir.
Son formasyon çok belirgin deðil, ED olmalý sanki, bu da sert yukarý birkaç git gel daha yapabilir de demek. Ýtkiye de benziyor mübarek de, o zaman çok kötü hedefler gerektiriyor o itki. Þu an bir A-B-C zigzag üçlüsü görünüyor, dün verdim, olsa olsa bir ED nin 1 i olur, bitince de çok sert geri çeker. Sonra da 1 in hafif altýnda tükenir 3 ve 5, bu durumda 100 dolar olabilir dip. Bu hafta tekrar çok sert çýkarsa yukarý ED demektir ED 2 ye gideriz, 224 dolardan 126 ya toplam düþüþün %61.8 ini geri çekmek demek olur bu da..ama formasyon tamamlanmamýþ olur, daha sürer bu iþ..bakalým..
Pt ola hayrola..
Pýrasanýn Cuma çöküþ nedeni yazayým
Pýrasasý olan varsa okusun
geçen hafta SK yý duyan tl çekmeye baþlamýþ
Pýrasa bu korkuyu satmýþ
Korku haftaya devam ederse pýrsanýn .mk koyarlar
Ne alýnýr ne satýlýr bilmem orada
anlamam bilmem
Dönüyorum fulara bildiðim þey bu
Ysrdýrýrlarsa 14/15
Son ÞANS diyorum
Yardýrmazlar ise 20 hikaye direk 30
O da kesmez ise 40 burda faiz artýlþý gelir
+1000 deðil belki +10000 puan faizi arttýrýmý o vakit olur
Daha önce yazdýðým ilk yazanda benim bunu
1 milyonu olan 5.000 fular alacak yazmýþtým
O gün iþte o gün o zaman ben satacaðým .mk
Sonra bana laf sokanlara lafýmý sokacaðým o gün
Sabýrlýyým sabýrla bekleyeceðim o günü![]()
Yer Ýmleri