Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Robot hattýnýn fiþini mi çekmiþler... Breh breh..
Offf eski usul...
Taþ devri tradei...
Tombul parmak barý garanti oldu...![]()
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Reis topunuz gelin topunuz gelin deyince, gerçek anladýlar herhalde...
Erkekseniz teker teker gelin uleyn...Allahýný seven defansa gelsin...
Ecevit dönemi de böyleydi, Çiller zamaný da þöyleydi, Bedrettin Dalan derken 1929 a kadar gittiler amk...Arada Menderes olduðundan, atladýlar orayý, pozitif ayrýmcýlýk meselesi..
Yaw...faizi arttýrmazlarsa bu devalüasyon durmaz ki...üçgen yapar, beþgene çevirir, düzeltir, açýsý neyim deðiþir de, trend durmaz ki...ne olacak da TL deðer kazanacak.
TL zaten deðer kazanmayacak ki, arada cortlayan ne kadar baba þirket, banka varsa amaç onlara çökmek zaten diyorsanýz, bakýn bu olabilir, herkese týrpan atýldý sýrada bütün kompradorlara týrpan....sýra kompradorlarda o zaman...ben de bu Þahenk niye tasý taraðý topladý gidiyor diyordum...
Kýllanma Teorisyeni Hýdýr, Sarý Öküzü vermeyecektiniz diyengillerden...Bütün baðýrsaklar temizlendi, sýra tenyalarda, hadi bakalým.
Rahip krizi ile dolarla mi maaþ alýyorsunuz hadisesi hep faiz artýþý oldu.
Yeni model gerçekten izliyorum ve bundan sonra böyle mi olacak diye bakýyorum.
17 üzeri olacaðýný sanmýyorum dayý. Ama þuan galbim ve aklým gitti.
Aklýmýzý aldý.
Bu iþler gerçekten iþ deðil... Bunu tüm illerinde hissediyorsun..
Tob tusiad vs dayý onlarda hissettiler demek ki .
Kura satým yönlü müdahale ile mi yeni ekonomik model ilerleyecek R mi gelecek açýkçasý þuan bende þüpheye düþtüm rezonans a girdim .
Rezonans ile dayý beyin kendini kapatýr..
Hazine ve Maliye Bakaný Berat Albayrak, "Küresel ve Türkiye Ekonomisindeki Geliþmeler" toplantýsýnda yüksek döviz kuruyla ilgili, "Biz dolarla uðraþmýyoruz. Ýstesek düþürürüz. Faizi yükseltirseniz, döviz düþer. Ama bizim derdimiz bu deðil" açýklamasýnda bulundu.
Bu konuþmadan sonra Instagram hadisesi oldu agbal vs geldi.
burada kur kaymýþ idi ve gerçekten de korkutmustu..
Neyse R geldi 8.58 den Instagram ile..
Þimdi dayý 1 yýl önce bu. Þuan 16.50 kapanýþ var.
Politika deðiþikliði ile R sonra Tekrar deðiþiklik . Vitese taktýlar agbal gitti önce 1 2 3 4 ve þuan 5. Viteste herkes titriyor. Rezonans a girdi þuan..
Þimdi Instagram týktok Twitter gibi biþey olur mu dayý gerçekten titretti. Bilmiyorum. Bilemeyiz
Müdür kalk toplan dese farklý olur bilmiyorum dayý.. bu sefer hem rakam çok büyük oldu hemde titretti.. nasil iþ ama....
Yer Ýmleri