2 fk olur mu diyenler var da yanlýþ hatýrlamýyorsam bu þirket 2019da 2 fk falandý. Uzun bir süre de kaldý herhalde.
Not: bu hissede yatýrýmým vardýr.
2 fk olur mu diyenler var da yanlýþ hatýrlamýyorsam bu þirket 2019da 2 fk falandý. Uzun bir süre de kaldý herhalde.
Not: bu hissede yatýrýmým vardýr.
eregl gibi bir temettü canavarý ile performans karþýlaþtýrmasý yapmak benim anlayýþýma göre doðru deðil. Elbette sizin karþýlaþtýrýp hayýflanmanýza saygý duyarým. Selec ise tarihi zirvesinin çok uzaðýnda. Þu ortamda bile zararda oturan birçok kiþi vardýr hem de 1 senedir.
GSDHO ise temettü verme alýþkanlýðý pek olmayan, düzenli kar getirmekten biraz uzak, ve açýkçasý reputasyonu yüksek olmayan kenarda köþede kalmýþ bir þirket. En azýndan benim için böyle. Belki de ben gözümden kaçýrmýþtým hep.
Þu an için elinde GSDHO olup da zarardayým diyen kimse olamaz. Beklediðiniz karý yapamamýþ olabilirsiniz doðrudur. Ama borsa zaten böyle bir yer. Bu tür anomaliler oluþacak ki yatýrýmcýlar para kazanacak. Toaso 1,5 yýl bekletip de 2 ayda 3 katýna çýktý. Arclk hala gýdým gýdým ilerlemekte. vs...
Demek istediðim þu ki bence bu þirketin mevcut karlarýný sürdürmesini býrakýn da mevcut karýn %60-70'i karý getirmeyi baþaracaðýna inansa piyasa fiyat çok acayip yerlere gidebilir. Bana sorarsanýz çok yüksek potansiyel barýndýrýyor içinde.
Elbette zaman faktörü de çok önemli. Umalým ki çok bekletmesin bizleri de hep birlikte kutlama yapalým buralarda.
*Patron ile ilgili olumsuz bir þey duymadým. Koç gibi bir þirketin bile patronuna laf edenleri gördüðüm için daha rasyonel tarafta olmaya çalýþýyorum. Belki riskli ama kanýtsýz sadece komplo teorileriyle ya da öznel düþüncelerle hareket etme huyumu çoktan býraktým. Elbette hepinizin olumsuz düþüncelerine ve yatýrým mantýðýna saygým var.
Bazý kiþiler komik serzeniþlerde bulunuyor .
Ýþlem hacimlerini konuþmayalým aracý kurumlar dillenmesin .
Demir çelik artýþlarýný konuþmayalým çelikciler dillenmesin .
Döviz artýþýný konuþmayalým dövizi olanlar dillenmesin.
Yýl 2021 bilmem farkýndamýsýnýz?Kuþlu sitede her yazdýðýnýz milyon görüntülenme alýyor
Herkes istediðini yazsýn bilmeyen okusun öðrensin þansen ben çok faydalanýyorum.
Sayýn hkm baþta olmak üzere bilgi veren farklý bakýþ açýsý gösteren herkese teþekkürler.
Ben de aynen sizin gibi düþünüyorum sn serhateco.Bilgiden zarar gelmez.Zaten twýtter varken bizim esamemiz bile okunmaz.Misal bu yeni durumda gemiler günlük ne kadar kar yazar sektör içinden olan sn runaway,balýkadam veya bir diðer froumdaþ bizi bilgilendirse ne güzel olur.
Ya bilader hasta misiniz? Hedef göstermeyin diyorum 10 olacak 20 olacak , millet birbirini ezecek demeyin diyorum. Kim burada bir veri paylaþtý da birisinden tepki geldi? Ereðli ,isdmr gibi kalýn tahtalarda bile demir çelik endexine tepkisiz kalmadý 3-4 kat arttý diyorum. Bizim kagidimiz gibi hikayesi olan küçük orta çaplý kaðýtlar uzaya gitti diyorum. Ya kim ne isterse yazsýn banane. Hissenin geldiði yer seni mutlu ediyorsa bilmem. Bence buralarda olmamalý. Döviz bazlý hala diplerde..
Bos tartýþmalara gerek yok.navlunlar ne oldu arkadaþlar bugün durum nasil
Yer Ýmleri