Ýlk yazdýðýnýzda hisse 4.60 civarýydý. Bu hisseyi tavandan vermeyenin buradan vermesi için Ema 8’in kýrýlmasý lazýmdý. (Ema 8’in önemini Adestim üstadýn paylaþýmýyla zaten öðrenmiþtik. Ben de birkaç kiþiyle bunu konuþmuþtum. Teknik analizden pek anlamam, bir arkadaþ o seviye kýrýldý ama elim satmaya gitmiyor demiþti.) Yanlýþ hatýrlamýyorsam Ema 8’de 4.6x seviyesindeydi. Ema 8 kýrýldý/kýrýlacak ben olsam bu seviyelerde dikkatli olurum deseniz ya da teknik analiz bazlý bir paylaþýmda bulunsanýz ben asla yazdýðýnýzda kötü niyet aramazdým. Sadece iki baþlýkta ve ikisinde de olumsuz yazmanýz, pazartesi günkü anlamsýz düþüþ ile baþlýða yeni gelmeniz ve insanlarý satýþ yapmaya yönlendirmeniz, temel analiz olarak yaptýðýnýz bence yanlýþ paylaþýmlar (spot ve vadeli navlun fiyatlarýna göre Gsdho 3. çeyrek bilançosu ile yýllýklandýrýlmýþ olarak bence 1 milyar TL karý geçer, bu da prospektif olarak 2 F/K altý demek) beni bazý konularda düþündürdü. Yanlýþ anlaþýlmasýn ben sizin düþüþ söylemlerinizde haksýz olacaðýnýzý söylemiyorum, düþüþ olacaðý ile ilgili bu kadar emin olmanýz bana ilginç geliyor.

Alýntý yaparak yanýtla
Benim ne iþim olur spekle mpekle…

Yer Ýmleri