Pazarýn %25 ine sahip ve açýk ara sektör lideri, ihracata odaklanan, her yýl %50 büyüyen devlet destekli niþ alan sektörlü þirketi her zaman bulamazsýnýz.
Hacimlere baktýðým zaman kontrolmatiðin yarýsý büyüklüðündeyiz ama hacmimiz 7/1 i. Yatýrýmcýlarýmýz da cidden al-sat yapmayýp uzun vadeli olduðunu düþünüyorum. 30 40 tl lerden maaliyetlenen gerçek yatýrýmcýlardýr. Þirket popülerlik kazanmadan araþtýrýp bulup parasýný yatýranlara helal olsun. Hisse 4 5 kat gittikten sonra kýsa vadelilerin geldiðini düþünüyorum.
Fiyata gelecek olursak: Hep yazdým ama þirketin ederi 20FK (1 milyar tahvil haberindrn önce). Yeni haberler ile fk nýn artmasýný kabul edrim. Popüler hisselerle ayný heraket etmesinden de nefret ediyorum. O hareketini azalttý gibi.
Yatýrým haberleriyle yükselirken gelen yatýrýmcýlar uzun vadeli saðlam yatýrýmcýlar katýlýr.
Forumda hisseye deðer biçmek pahalý-ucuz algýsýný getiriyor ve bu da forum kurallarýna aykýrý. O yüzden FK deðeri yazmayacaðým artýk. Anlatmak istediðim popüler hisselerle beraber hareket etmesi yerine yeni yatýrým haberleriyle - bilanço ile hareket etmesi.
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Benim maliyet de 50 civarýydý yine birgün taban olduðunda dalmýþtým 92 ye kadar çýkardým maliyeti 50 günlük ortalama 96 küsür ler civarýnda yani benim maliyeti görmez diye düþünüyorum
Bende ilk alimlarimi 43 den yapmistim. Sonra ekleye ekleye maliyet 87 kere çýktý. Karda bekleme psikolojik olarak rahat.
bu hissenin burda durmasinin hic bir mantikli aciklamasi yok
tek dusunebilidigm, "cok cikti , burda biraz tutalim" onun disinda hic bir mantik yok
yatay dur bari , niye iniyorsun ki , ama spegin bir bildigi vardir umarum,
sandala yeni yatirimcimi eklmeye calisiyor ? oyle ise guzel
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Benim maaliyetim 43tl. Ardýndan kontrolmatiðe geçtim çünkü oradaki hikayeler inanýlmaz harika. 2026 ya kadar orada duracaktým ancak fiyatlama astronomik seviyelere geldiði için tekrar KMPUR a geldim. 153tl den aldým ancak ben kontr den daha fazla lot ile gelmeyi baþardým. Oradaki fiyat astronomik seviyelere çýkmasaydým orada olacaktým.
Buradaki fiyat zaten benim de hesabýma göre.(ucuz deðil ancak pahalý da deðil) bilançolarla ve yeni yatýrýmlarla büyüyerek burada kalmak isterim.
Yer Ýmleri