-Fransýz askeri stratejisti ve 1. Dünya Savaþýnýn Fransýz komutanlarýndan - Mareþal Ferdinand Foch 1911:
Uçaklar son derece ilginç oyuncaklar. Ama askeri açýdan beþ para etmezler.
--ft-2:
-1) ..çok iyi bir firma olsa, halka arzdan hemen sonra patron geri alýma girmezdi...
-2)..o nedenle çok fazla büyüyebileceðini sanmýyorum..
-Cavidan Karaca (KMPUR CEO): (Mealen) Biz ihtiyaçtan deðil, yurtdýþýnda bilinirliðimiz ve marka güvenimizi arttýrmak için halka arz olduk/olacaðýz.
-Burada, kmpur'a kara çaldýkça, aksa'ya kayan olacaðýný düþünmek ihtiraslý bir düþ..
Günlük fiyat oynaklýðýndan sersemlemiþ durumdayým. Bugün taban-tavan yapmamasýna þaþýrdým)
ISO 14001 sertifikasýnýn dünyadaki yerini ve gücünü bilen var mý? Boþ kap mý?
tamamen bos bisey , 1000 dolara veriyorsun, egitim felanda almana gerek yok, kagit ustunde 5 dk basilip veriliyor
tam ve gercekten uygulansa , super ama cokta gerekli bisey degil
ama soyle bir ayrinti var , yurt disi kurumsal firmalar bu tur sertifikalari zorunlu kosar, ama icerigi ile pek ilgilenmez
belki ciddi bir yurtdisi kurum istedi bunu , yoksa zaten turk firmalarinin Kalite yonetim, cevre yonetimi, yenilenebilir, geri donusumle pek ciddi anlamda ugrasmazlar
ama misal, bazi firmalar , gelir bana sadece sertifika verme , gel butun calisanlarimizi egit, bilgilendir , cevre guvenligi . is guvenligi ve saglilgini, ogret der
tamam guzel firma ama sabah -7 simdi +7 yazik yahu belliki buyuk bir is aciklayacak, alttan topladilar, KAP gelir birazdan
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Türk'üz hocam bana da boþ geldi. Þirket çevre temizliðine çok önem veriyor. (önem vermiþ gibi yapýyor) bana bunlar içtenlikte deðilde, marka bilinirliði, krediye kolay ulaþým, yurtdýþýnda belli standartlara girebilme sebepleriyle uygulanýyor gibime geliyor. Yatýrýmcýlarýn bu çevre kirliliðini umursamadýðýný da biliyor![]()
Neyse hayýrlý olsun illa bir sebebi vardýr bu sertifikanýnda, bu haliyle bana da boþ geldi.
ama yatirimci olarak bu bir sinyal, dedigim gibi , iyi bir musterisi, siparis ve anlasma imzalamak icin bunu sormus olmali, yoksa boyle kurumsal firmalar , gercekten uyguluyor olsa, bunu yillar once alirdi, sahsen biz firmada bunlara dikkat ettigimizden, ve ciddi anlamda katkilari oldugunu bildigimden . aliyoruz ama biliyorum ki cogu firma, ihale icin aliyor
yani siki dur , muthis bir KAP gelebilir,
yoksa haybeye +7 Olmazdi
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Yer Ýmleri