ortadoðu dinlerinin kökenini anlamak için sümer efsanelerini ve inanýþlarýný bilmek gerekir.. hepsinin benzer olmasý tesadüf deðil.. birbirlerinden besleniyorlar.. sonuçta insan deneyimi ve bilinmezi anlama çabasý çeþitli mitolojik oluþumlarýn ve anlayýþlarýn oluþmasýna neden olmuþ..bilgiye ulaþmak kolaylaþtýkça insanlarýn kandýrýlmasý da zorlaþýyor..din o zaman bir ihtiyaçtý, þimdi çok daha geliþmiþ dinlerin çýkmasý lazým neden 2000 yýldýr çýkmýyor resmiyette.. insanlarýn sorularýn cevaplarýna ihtiyaçlarý azaldý mý?
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
merak ettim eðer faizler düþerse bu yeni uygulamaya nasýl etkisi olur? malum hükümetin asýl amacý faizleri düþürmek...rte hep bunu söylüyor...mevduat faizleri de düþer...o zaman bu iþ nasýl olur?
ÜYELÝK : KASIM 2006
OSMANLI sadece halka karþý uygulanan hukukta þeriatý uyguladý.Yoksa islamý yayma iddiasýndan çok hakimiyeti arz davasý vardýr.hatasýyla-sevabýyla..ama atalarýmýzdýr.
Padiþahlarýn yaþayýþý ve özellikle evlat katli(ne gerekçeyle olursa olsun büyük günahtýr)...pek çok eleþtiri vardýr..Meleklerin bacaðý vs. zaten islama terstir.bunlar hristiyan figürlerdir..
bak oraya girme .deplasmandasýn.
ama þunu anlat hele..þimdi þuraya bir nokta koy..iþte sen ondan 10 lar kat küçüktün..sadece 2 hücre,bir zigottun..ve her aþamada binlerce seçenek varken...o en doðru yolu buldu ve 2 trilyonluk hücreden oluþan sen oluþtun...karanlýk rahimde...jinekologlara sor..bakayým olasýlýk neymiþ.karanlýk rahimde.
sen karanlýkta mutfakta menemen bile yapamazsýn![]()
o kadar istiyorsunuz mmadem þeriat gelsin ozamankurtulalým bu din mevzularýndan.
çalanýn eli kesilsin.
inanmayýn tez kellesi vurula.
faizler sýfýr olsun. devletten çalan çarmýha gerilsin.
vs vs
ama bunlarýn hiçbiri yok þuanki ülkemizde
yani haram yemek gerçekten essahtan haram olsun. öyle dilde deðil ;)
yoksa bende biliyorum kedi kesip elhamdüllillah bugünde çok iyi kestik demesini.
????
Bu durumu konuþan oldu mu Aralýk vade dolar kontratýnda bu hareketler benim 3 þirket hesabýnda da görülüyor 3.6544 bu dolarý kim buraya kadar elinden çýktý acaba ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri