dünyanýn en þaçma iþi elin parasýný alacaksýn para kazanaksýn hem hainlik hep aptallýk hayatým boyunca 50 yaþýndayým 1 dolar dahi almadým .
Kimseye birgün bile beddua etmedim, etmem... Ama Fetullah Gülen in beddularýný çok gördüm...
Allah a inanan adam beddua etmez...
Ben çevresine(insanlara, hayvanlara hatta çevreye-doðaya) faydalý olmaya çalýþan bir insaným, Allah inancým yüksektir... Ýçimde kötülük yoktur, keþke herkes böyle olsa...
Allah sana da þifa versin kardeþ, iç huzuru bulman lazým, keskin sirke küpüne zarar...
DEM iyi düþünelim...
Mesela dolarýn düþecegine inanýyorsan, DOLARI TL. YE CEVÝRDÝÐÝNÝ DÜÞÜNELÝM.
10.000 DOLARI 10 TL DEN BOZDUN...ve bunu 3 ay yani %4 faiz den yatýrdýn...dolar düþünce zaten kazancýn 2 açýdan oluyor.
mesela dolar 8.00 oldu oysaki sen 3 ay sonra 10.400 tl. alacaksýn.yani 13.000 dolar eder...(dolar bazlý %30 kazanç)
dolar yükselirse ,mesela 14.00 olursa 14.000 tl. alacaksýn ve hiçbir kar-zararýn olmayacak..
þunu ifade etmeye çalýþýyorum. dolar bu þekilde düþerse düþüþten etkilenmemek için dolardan tlye geçiþ furyasý oluþur mu?
çünkü önce bozan daha karlý olacak.
3 -5 ay sonra ne olur.o belli deðil ama kýsa vade konuþalým.
bu mantýkla fiziki dolar almak sanki þuan erken gibi mi?
bence 100 cm. yayý sýkýþtýrmak gibi olacak. yay 80 cm derken 30 cm. kadar sýkýþacak...oradan fiziki dolara geçenlerle fýrlama mümkün mü?
Benim kýzdýðým, þimdilerde hükümete saldýran ABD ye Almanya ya kaçmýþ fetöcülerin zamanýnda Ergenekon balyoz adý altýnda masumlarý ezip geçenler olmasý...
Biz dedik ý yargý size de lazým olacak ettiklerinizi bulacaksýnýz diye ...
Þimdi adalet hukuk istiyorlar...
Neresinden baksan riyakarca...
Önce bir özür dile helallik iste. Ben onun sümüklü mendiline tamah etmem. Hatta o hastanede çalýþýrken sürekli fg rüyasýnda peygamber efendimizi görmüþ onunla istiþare etmiþ derlerdi. Bende o günlerde velev ki öyle olsun gerçekten rüyada olsa dinini bilen biri bunu anlatmaz. Peygamberimizin iþi gücü yokta sorularý çal kul hakký ye mi diyecek. Bana da feto afyon adliyesi katiplik görevi teklif etti kabul etmedim. Nefsime uysam þu an periþandim.
Yer Ýmleri