Ne yani
Millet ittifaký serbest mi býrakýlacaktý..
Bir sürü teste tabii tutulacak...
Öncelikle kendi içlerinden çýkacak bu ittifaký bozmak için.
Dalýr 18 e dayandýðýnda
Misaký milli bayraðý açýldý.
Bu boþuna söylenmiþ bir söz deðil..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
yani akp tam bir geri zekalý gibi, durduk yerde laz müteahhidi kahraman yapacak.. imamoðlu zaten icraaatiyle kendini ortaya koyuyor 3 senedir, þehri mükemmel yönetiyor, ulaþým falan ana sorunlarýn hepsini çözdü, bi de maðdur edilirse-, millet ittifakýndaki her türlü aday tartýþmasý sona erer
laz müteahhit 13 bin kiþiyi iþten çýkarmýþ, 46 bin kiþiyi yeni iþe almýþ belediyede.. iþe almalarýn nasýl yapýldýðýný kendileri itiraf etmiþti- yüzde 35 chp, 15 iyi parti, 15 diðerleri (hdp ve saadet) 30-35 ibb kariyer üzerinden.. chp il baþkan yardýmcýsý o.nas böyle açýklamýþtý, ses kaydý yayýnlanmýþtý
yani hdp üzerinden belediyede iþe alýnan en az 5 bin kiþi var.. hdp-pkk arasýndaki baðlantýyý sanýrým herkes kabul eder, bu durumda hdp üzerinden gelen yeni çalýþanlarýn onda biri kadarý pkk iltisaklý olamaz mý ? içiþleri bakanlýðý bunlarla ilgili soruþturma açmasýn mý þimdi ? burada isparka park eden herhangi bir forumdaþ muhatap olduðu ispark çalýþanýnýn dað kadrosundan olmasýný- nolcak caným, bi zararý olmaz bunlarýn" diye mi karþýlar ?? ben istemem deðnekçinin pkklý olmasýný mesela, isteyen varsa duymak isterim
[QUOTE=ABKA;5714091]Hocanýn düþüncesi gerçek olur da dolar 7 olursa (alt bant) BIST100 ne olur.[/QUOTES
Sayýn ABKA bist kaç olur bilmem ama 8 yaþýndan büyük bütün çocuklara ý phone 15 alýnýr.
Yer Ýmleri