Kýlýçdaroðlu ben adayým dese sorun biter. Sonra da adaylýktan çekil. Bu þekilde olduðu sürece olasý adaylarin hepsi operasyon yer.
Dostum ya ironi yaptýn yada Ýstanbul'da yaþamýyorsun. Þehrin içine zictilar. Bari ulaþýmda sorunu çözdü deme. En zaruri hatlardan biri olan h6 havalimaný otobüsü bile sürekli sefer iptali yapýyor. Ýnsanlar uçak kaçýrýyor. Bozulan bakýmý yapýlmayan otobüsleri saymýyorum bile.
Ýstanbul'da istinat duvarlarina yapýlan çiçek süslemeleri tek tek sökülüyor. Yerine kimyasal boya ile motifler yapýlýyor. Küçükçekmece'de parka PKK iþaretleri ile yer suslemesi yaptýlar. Daha neler neler.
Adamý yalandan kahraman yapacaksýnýz anladik ta, bari biz Ýstanbul halkýný aptal yerine koymayýn.
CPH1931 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
20 aralýk günü kurumdaki öðretmenlerle iddialaþmýþtým. dolar düþer diye, onlar yok 22-23 olacak falan diyorlardý. dedim reis bir konuþur 9-10 olur diye. Akþam kabine olduðundan haberim yoktu. O gece konuþacaðýný bilseydim, 5 kontrat short açardým. Bu fiyatý görmüþ satýn dedim, aþaðýdan alýrsýnýz yine dedim. Dinleyen olmadýðý gibi meczup gibi muamele gördüm.
Tekniðini falan bilmem, bu dolarýn hakký 9-9,5 arasý bir deðerdir. Bu millete elindeki dolarlarý sattýrmadan da, bir daha öyle17-18 göreceðini sanmam. Reis büyük oynuyor bu sefer, kendi kitlesine bile acýmadý dolar kitledi.
Dolar pozum yok, iddiam yok.
ama endeks pozum var, iddiam da var. 160-170 arasý bir yer gelir viopta bu vadeye yetiþmese diðer vadede gösterip, oradan ateþler. Bu görüþüm de beni baðlar.
Kýlýçdaroðlunun en önemli dezavantajý memur emeklisi olmasýdýr
siyasetin ve sosisin nerede yapýldýðýný görseniz asla bir daha oralara gitmeye mideniz kaldýrmaz sözünün Churchill in söylediði varsayýlýr
netice de Kýlýçdaroðlu bir memur olarak siyaseti çok da bilmez
Bunu zamanýnda ilber ortaylý da memurdan siyasetçi olmaz þeklinde ifade etmiþtir
ey izleyen 80 kiþi ne duymak istersin ne okumak istersen yüreðine su serpilsin
Bu baþlýðý þu anda 111 kiþi okumaktadýr. (31 üye ve 80 ziyaretçi)
baba_baskan, 0101, ahfado, ariston, avcý, Ayasofya 2005, batizzez, Cemefe, cokýsacý, el turco, Ex2000, Germiyan, hakansahin, iþçi74, KaraKemal, Karatay, Karax, Lambent, maverick_nd, meyus, ozzy, sivaslý, sofist_11, Tince, tospa, TÜRKOÐLU, ugusek, watcher46, yarýmada, Zaf.Dogu
O zaman size soru dolar 14.5 iken neden merkez bankasý canla baþla savundu bu deðeri pozisyon aldý sürekli!!!!
Herþey olabilir diyem þahýslar a sorum..
Adam gibi tezgah kuruldu..
Merkez bankasý aksiyon u neden bu fiyat dilimlerinde oldu
M2101K9AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Züccaciyeciler önceki ay kapak sorunumuz var demiþ, Þiþecam cam kapak üreterek bunlarýn sorununu çözmüþ. Bu sefer de karton ambalaj sorunumuz var demiþler.
Plansýz programsýz ihracat olunca en basit sektörde sorun çýkýyor.
Muhtemelen hayat pahalýlýðý evde yemek yapma sýklýðýný artýrýyor ve tencere tavalar çizilip kullanýmaz hale geliyor.
Þu an marketten ekmek almak yerine evde krep yapmak daha avantajlý, tabi kalabalýk evlerde sofrada krep beklemek sorun olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri