Ben kimseyi tutmuyorum þahit abi , ister dolar alsýn, ister borsadan hisse alsýn. bana ne yahu
Ne güzel kur a endekisli mevduatýmýz var, para garantili
Yarýn böyün porsa tl bazlý düþmeye baþlarsa bistteki vatandaþ haldur güldür baaa getirecek parayý. öte yandan yýlanoðlu düþmeye baþlarsa yine haldur güldür baa getirecek parayý,, demem o ki sonuçta herkes baa getirecek paralarýný
Þindi inkar modundalar, yok mok deselerde yakýnda gývranmalar baþlar.
kimse bile bile zararda durmaz.
Kural basit
Kâr da otur, zarardan çabuk çýk
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ister ise 40 olsun hazine verecek üstünü. Naaaberrr. Lem kaçmaz bu fýrsat.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Ýktidardan zerre haz etmem bunun baþtan belirteyim.
Ama bu yaptýklarý ile ilk kez tutarlý bir yol izlemiþ oluyorlar.
Çin modeli dedikleri þeyin altýný doldurdular böylece.Türk iþi çin modeli.
Olaya farklý açýdan bakarsak git gide vahþi kapitalizmden kominizme evriliyor durum.En nihayetinde herkesin sermayesine çökülebilir böylece.Para özgürlüðü sever.Zaten yabancý yatýrýmcýlardan kurtulalý çok oldu. Bizbizeyiz artýk.E sopa kimin elinde.O zaman yasalarý o koyar.
Ýþte bunun bir diðer anlamý yeni dünya düzeni.Dünya nýn labaratuvarý Türkiye olduðuna göre deney burda tatbik edilir.Baþarýlýrsa tüm dünya da uygulanýr.
geçen haftaki fiyatlamalar yanlýþtý bu haftakiler de yanlýþ. Yunus'un dediði gibi mal yalan mülk yalan var biraz da sen oyalan. elimize verdiler oyalanýyoruz.
bist100 ne oldu böyle ya arkadaþ? 3 gün ya sadece 3 günde 240 binde 188.500 e...nooldu abi? þirketler mi battý? nasýl bir saçmalýktýr bu ya?
ÜYELÝK : KASIM 2006
Bitcoin endeksli mevduat olur mu acaba. Yukselir ise farkýný verirler düþer ise kardasýn. Lem her türlü kardasin.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri