TCMB: "Ýhracatçý ve ithalatçý firmalara kur riskini yönetebilmeleri amacýyla, Bankamýz nezdinde ihale yoluyla ve VÝOP'ta TL uzlaþmalý vadeli döviz satýþý gerçekleþtirilecektir." -AA
Kaynak : Anadolu Ajansý
TCMB: "Ýhracatçý ve ithalatçý firmalara kur riskini yönetebilmeleri amacýyla, Bankamýz nezdinde ihale yoluyla ve VÝOP'ta TL uzlaþmalý vadeli döviz satýþý gerçekleþtirilecektir." -AA
Kaynak : Anadolu Ajansý
Þöyle bir durum oluþmuþ bir önceki din yenisiyle deðiþtirilmiþ ve enson islamcýlar da karar kýlýnmýþ
ve hatta bunun önünü kesmek için son peygamber gönderilmiþ,
Eðer ki son diye belirtilmemiþ olsaydý þu günümüzde bir peygamber gönderilirdi diye düþünüyorum ,çünkü insanlar yoldan çýktý.
Bu baðlamda
Discretus gibi yada senin gibi düþünenler 2000 yýllýk resmi dinleri yýkýp yeni daha geliþmiþ bir din arayýþýnda, sebeb basit
2000 yýl önceki teknolojiden çok ilerde yiz, eskiden buzdolabý mý vardý, uçak mý vardý,vs. gibi..
sizi de anlýyorum arkadaþlar
Ama
Son diye belirtilmiþ
Beklemeyin, baþka peygamber gelmez daha
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
evrende 200 milyar galaksi ve her galakside bir o kadar yýldýz var.. yýldýz yani bizim güneþimiz gibi, ki bu muhtemel gezegen oluþumlarý ve sonrasýnda hayat olasýlýklarýný gösteren bir rakam.. olasýlýklar çok fazla.. dinciler hariç kimse cevapalrý tam biliyoruz demiyor ama sadece dinciler her cevabý bildiklrini iddia ediyorlar.. o nedenle de dinci toplumlar geri kalmaya mahkum ve zaten öyle oluyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yaw reie olay kumar 18.den aldýn 17.99 da olduðu için ay sonu farký vermedi sonraki ay tutun 18.03 ederinde yatýrým 100 bini ay içinde 20 gördü ama ay sonuna 18 oldu eee.
Sonuç alabildin mi dolarý [emoji6]M2101K9AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortamý yumuþatmak istiyorum ..komiklikler yapýyorum ,nafile ..ahali çok gergin ..![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri