turk telekom batýk kredi miktarý 4.7 milyar dolar, akbank- garan- iþ üçlüsü 3.3 milyar dolarla en büyük alacaklý, krediye karþý yüzde 55 hisseye el koydular, bi spv þirket oluþturup buna koydýlar hisseleri
þimdi þirketi satmak için abudabi ile pazarlýk halinde varlýk fonu, önce bankalardaki yüzde 55 hisseyi alacak sonra araplara satacak toptan.. bankalar bütün alacaklarýný tahsil etmesi için ttkom 8.5 milyar dolardan deðerleme gerekiyor, tahta þu an 2.8 milyardan iþlem görüyor.. araplara satýlýrsa halka açýk kýsým için çaðrý yapmasý kaçýnýlabilir gibi deðil
Elimde ciddi hisse ve hisse long vardý. Hedge ediyim diye sabah short açtým, 2020 ortalamalarla fln. 2055 e zor kapatýp kaçtým.
Bu ne arkadaþ...Yabancý kamyonu dayamazsa, gider bu borsa...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Piyasa DENGELENME yaþýyor,
bu normal %72 yukarý hareket yapmýþ bir borsa kýsa zaman diliminde,
gundi özl sorduðunda ne yazdým sana , bu kadar sert kýsa vade yukarý hareketin dönüþüde kýsa ve sert olur dedik ,
ne temel ne teknik dinler þimdi onu uyguluyorlar ,bunu aþama aþama yapýyorlar kredili iþlemler kapatýldý,dolar long çular batýrýldý,kaldýraç kullananlar gömüldü,dövzi bürolarýnýn önünde döviz 24 tl olacak diye kuyrukta olana yukardan mal verildi ,
bilin bakalým bu seneryoyu kimler biliyorduda kazanan tarafta ,
Bu yüzden dengelenmeyi görmek gerekli piyasada benim düþüncem bu þekilde.
ben cýtýrýmý yaptým...
1955 alýs 2088 sattým...
Þey 11.30 altýna düþerse baþka bir hesaplama yapýlýr
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
1 saatlik hareket yukarý yönde 15.000 puan...biraz sakin olun ya...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yer Ýmleri