Yarýnda yazýlacam 10 lot tabana ve 10 lot kapanýþýnýn yüzde 4 altýna, yüzde 5 olunca devreyi kesiyorlar benim 10 lot gelmiyor, bugün vermediler yoksa 30 lotum olucaðýdý. Du aklýma gelmiþken akþamdan veriyim emri
Kaþýk kaþýk topluyalým, kepceyle vereceðimiz günü hayal ederek![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
dolara 2 günde 7 milyar dolar müdahale gelmiþ..hani program baþarýya ulaþmýþtý..hani tüm vatandaþa çökecektiniz..vatandaþ 18 i gördü..sana 12.5 dan dolar verir mi..heleki hileli oyuna girer mi..salak mý vatandaþ
Patron cildirirsa olmayacak sey yok. Gecin bakim siraya asaga dogru diyip dayarsa milyarlari nokta atisi hedefe gider.))) Bankalarda koydu mu 3-4 lira makas sen ben bakariz sabahta yerine gelir.
Bire bir kaldýraç ile borsada oynamanýn çok anlamý olmuyor. Ýlla kredi kullanýlýyor veya gün içi limitten yararlanýlýyor. Çoðu þirketin bankalarda gün içi limiti zaten oluyor. Oradan faydalanýp da oynayan da vardýr. Komþum o þekilde yapýyormuþ.
Geçen hafta ya döviz ya hisse bir þeyler almak ve TL de durmamak gerekiyordu. Piyasa tersde yakalandý ya da kasten o þekilde kargaþa yaratýldý. Milleti kilitlemek için de teorik fiyalarda farklýlýk oluþturuldý, pair trade iþlemini ile bunlarýn hareketi kilitlendi.
Uzun vade için bir sonraki merkez bankasý toplantýsýný beklemek lazým.
Zaten gün içinde de dikatli olmakda büyük fayda var. Akýl mantýk kargaþada gidiyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
ÝYÝ BÝR ekonomik senaryonuz yoksa istersen 30 milyar dolar sat..týn gelir.
ama bir planla düþüþe sokarsan ,her þey olur.
Ziraat Bankasý, milyonluk kredileri tahsil edemiyor
RaptiyeBir firmaya risklere raðmen verdiði 60 milyon dolarý geri alamadý
RaptiyeBir baþka þirketin 2012'den beri ödemediði borcu 2 milyar TL'ye ulaþtý
https://www.indyturk.com/node/450796...re-ra%C4%9Fmen
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer Ýmleri