bence dolarda dün dip görüldü ama son bir dipten inci çýkarmaya gidebilir merkez öncülüðünde...
dün 10,30 dan nasýl aldýysak bugünde tetikte beklicez...
bedava paraya hayýr demeyiz...
bence dolarda dün dip görüldü ama son bir dipten inci çýkarmaya gidebilir merkez öncülüðünde...
dün 10,30 dan nasýl aldýysak bugünde tetikte beklicez...
bedava paraya hayýr demeyiz...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Deniz Hocam çok güzel açýklamýþ...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...0091&page=1060
rakam gerçek daha da fazlasýný göreceðiz. biz profesyoneller bile stoploss oluyoruz. hatta kol bacak kesiyoruz. millet o panikle ne yapar tahmin ediyorum. tabiki daha da düþer diye koþa koþa bozduruyor bir kýsmý da dem sistemini beðendiði için geçiyor. buna iktidar destekçilerini de eklersek ortaya kombo çýkýyor.
128 milyar satýldý da kur %10 düþmedi. anca dengede tutulabildi.
mb doviz satýyor da düþüyor laflarý lafügüzaftýr.
geçen hafta gözümüzün önünde 1 milyar sattýlar da yarým saatte kur zirve tazeledi. hepimiz burdaydýk. dalga geçildi. tekrar kampanya yapsýn da alalým diyenler oldu.
ama þimdi 7 milyar ile %50 düþürüldüðünü savunuyorlar. þakkadanak teorisi ile dalga geçenler teoriye inanýr olmuþ. bu kadar kolaysa bi 7 daha sat 5 liraya düþsün bakalým düþüyor mu?
bu rakamlardan TL longla bakalým fx'te usd/trl paritesinde 7 deðil 700 milyar dolarý 24 saat içinde hüpletirler. daha yok mu diye de beklerler. 7 milyarý para sanýyorlar.
Koç Holding için hedef fiyatýmýzý iþtiraklerin deðerlemelerinde yaptýðýmýz güncellemelere dayanarak
%38 yukarý yönlü revize ediyor ve 45,6 TL'ye yükseltiyoruz
TUPRS 169 TL'den 241 TL'ye (AL), FROTO 241 TL'den 340 TL'ye (AL), TOASO 63 TL'den 97 TL'ye (TUT), TTRAK 240 TL'den 293 TL'ye (AL), OTKAR 351 TL'den 444 TL'ye (TUT) ve ARCLK 45TL'den 74TL'ye (AL) revize edildi.
(Ýþ Yatýrým)
cuma günü tüm koç kaðýtlarýný tabana yollayan iþyat deðil miydi?
Bugün günah çýkartýyor olsa gerek..
Sevgili dostlar,
viob, forex kumardýr. Tövbe edin ve uzak durun.
Ben 2010 yýlýnda tövbe ettim.
Þimdi temizim.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Yer Ýmleri