Bu BDDK operasyonu ya bildiðimizden daha da kötü þeyler var bunun Gözdaðý. Yada bundan sonra o eksi daha da artacak. Þayet onlarýn istemiþ olduðu dolarýmda olsaydý operasyon olmazdý.
Bu BDDK operasyonu ya bildiðimizden daha da kötü þeyler var bunun Gözdaðý. Yada bundan sonra o eksi daha da artacak. Þayet onlarýn istemiþ olduðu dolarýmda olsaydý operasyon olmazdý.
Bu matematikçi ABKA ya takýlmadýðým gün gece uyku tutmuyor yaneyse bu gece gidip rahat uyucaam
Sevgili ABKA ..Engin hoþ göründen dolayý teþekkürler ..
Deðerli þahsýnda tüm vobcu dostlarýma huzurlu geceler
https://www.youtube.com/watch?v=ThsfNjsfWKg
Hayat hoþ gerisi boþ
Müdahalenin olmadýðý piyasalarda kur için teknik analiz anlarým da...bir karar alýnýyor %40 düþüyor...neyle analiz edeceksin...gerçi ew her þeyi analiz eder...ama fazla zorlamamak lazým.
Hsonu yakýn arkadaþlarýmdan dolar 9 altýna iner mi diyen çok oldu, hatta bazýlarýný ben ikna ettim, hareket etme diye...birisi 6-7 olabilir diyen bile var dedi..herhalde bazý teknik analizlere denk gelmiþ...bu hengamede korkup bozan da olmuþtur baya.
bakýn þu kadar iddalý konuþuyorum...doartl nin 6 ya gelmesi için, bizim dolar basmamýz gerekir...baþka türlü olmaz öyle þey. faizler 30 olsa bile olmaz, o kadar iddialý konuþuyorum.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Dolarýn 6-7 ye gelmesini en baþta hükümet istemez. 9-10 arasý bir rakam vardý bence kafalarýnda. En azýndan psikolojik sýnýr olan 10 lira altý olmasýný önemsiyorlardý. Fakat bu yeni sistem ne kadar tahmin ettikleri gibi oldu bilemiyorum. Ama sürekli kanal kanal gezmeleri de bana bir cevap olarak geliyor.
dolar 7 olacak diyen de var 20 olacak diyen de.ha 2 sine de katýlmýyorum.bence dolar 9.00 altýný görmez.oraya olur da gelirse alýcýyým.
teknik bunu gösterir vs...teknik %51 dir....teknik olacak diye bir þart yok.
bir þey alýntýlýyorsun O SENÝN FÝKRÝNMÝÞ GÝBÝ ALGILANIYOR.
TUNCER Þ. alýntýladým çünkü iddialý yazmýþ ve EW de kitaplarý var...merak ettim acaba bu forumda kim ne diyecek diye alýntýlarým.
Dolarý olmayan 7 , dolarý olan 20 diyor. Hisse mantýðýnýn aynýsý. Elimzdeki malýn yükselmesi için grafiklerde formasyon aramýyormuyuz .
Ýkisi de iddialý rakamlar. Yýlbaþýndan itibaren bir süre 12-13 bandýnda oturmasýný beklerim.
10 lira altý olur diyen arkadaþlarýn enflasyon beklentisi , tahvil faizi ve CDS deðeri ile ilgili bakýþ açýsýný merak ederim.
250 CDS, %12 enflasyon ,%10 tahvil faizi olur diyorlarsa amenna.
Dolarýn 6-7 ye gelmesini hükümet neden istemezmiþ.güldürmeyin yahu
Bu tip þeyler hurefa garip gureba
Hükümet ne yaptýysa dolarý düþüremedi ve düþmüyor yýlanoðlu
Kýlýf olarakta, en baþta hükümet istemiyor yada ihracat baltalanýr, düþmesi cari açýðý artýrýr gibi bahaneler
Hep hikaye hep hikaye
Dýþ ve iç minnaklar yýlanoðlunun sürekli yükselmesini istiyor çünkü Türk halkýný köle yapmak istiyor, fakir olsunlar, bize köle olsunlar, amaç bu
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri