-
yok yfaş....

Originally Posted by
mert45
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
yok yfaş....
Evet o da fena değil ama senin gibi birisine dünyanın en büyük bankasını yakıştırdım
Hayat hoş gerisi boş
-
abi biz yerli ve milliden yanayız 

Originally Posted by
mert45
Evet o da fena değil ama senin gibi birisine dünyanın en büyük bankasını yakıştırdım

-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
abi biz yerli ve milliden yanayız

İyi bir tutum
Hayat hoş gerisi boş
-
2005 yılından beri globalle çalışırım. Hiç böyle saçma sapan uyduruk teminat artışı yaşamadım. Ne zor günlerde ters pozda kalmama rağmen.
-
O ZAMAN farkedemedik.
13-16 aralık arası apsd:-140.000
yani vob 2.300 den 2.700 e giderken pozisyon kapanıyormuş.oraların zirvelere yakın olabileceği belliymiş.
yani satarak yükselme olmuş...17 aralıktan itibarende satarak düşürme olayı.aps düşmeye devam etmiş.o zaman taşıma yoktu.
şimdi zaten kasa boş.. 2 vade aps toplamı çok az...2 vade toplam 360.000. bunun 100.000 uzlaşmaya gider, kaldı 260.000 son yıllarda bu kadar düşük aps yok.Zaten kademeler bile boş gibi.
bu arada saatlik sistem sat verdi. pozisyon yok..FLAT devam.
-
hayır bir de şu var...taminat böyle 5-6 bin TL olursa viop un ne esprisi kalıyor? buradaki 10 kaldıraç işi rafa kalkmış oluyor...

Originally Posted by
Se_M
2005 yılından beri globalle çalışırım. Hiç böyle saçma sapan uyduruk teminat artışı yaşamadım. Ne zor günlerde ters pozda kalmama rağmen.
-
dolarda pembe alanın direnç olmasını beklerim.hatta elimde dolar olsa orada satardım.
13.40-14.00 aralığı
bence oradan DEM veya döviz korumalıya geçen olur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri