O deðilde gençler sahadan bildiriyorum.. Corona arttý gene yatýþlar kýsa sürüyor..
Bilginize
M2101K9AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O deðilde gençler sahadan bildiriyorum.. Corona arttý gene yatýþlar kýsa sürüyor..
Bilginize
Olacak o da .
Web 3.0 baðýmsýzlýk demek..yani çok çok ileride ülke deðeri sadece þirketleri ile ölçülecek belki de belkide para birimi olmayacak diye attýklarý lafýn ölçüsü budur..
Tüm ülkelerin deðeri ..sp500 coin..
Bu olacak ama ne zaman olur bilmiyorum..
Hele þu web 3.0 alt yapýsý tam otursunda ..
Burada borsacý kafasý ile temel analiz yapýyoruz coinlere..M2101K9AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasada artýk TL'ye güven sýfýr; 3 gün %10 düþen bir gün %10 çýkan parayla kimse iþlem yapamaz...tüm fiyatlamalar dolara döndü ve dönüyor... þirketlerin bu mecburi dolarizasyon sürecinde milyarlarca dolarlýk extra dolar ihtiyacý oluþuyor çünkü sadece kasadaki para filan deðil tüm iþlem hacmi dolara dönüyor... kurcalaya kurcalaya artýk geri dönülemez þekilde bozdular parasal sistemi....
Gelecek haftalarda irili ufaklý þirketler istese de istemese de ellerindeki TL'leri hýzla dolara dönmek zorunda kalacak çünkü bu bozuk sistemde TL ile iþlem yapan kalmadý/kalmýyor...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Nesnelerin interneti ile baþlayacak herþey..
Sonra buna güvenlik ..tabi ki de iþlemi uygulayacaðý að..
Sonra bunlar için teknoloji ..
Yani þu altý boþ diyenler var ya..
O Arçelik buna arge ye baþlamadý ise ben birþey bilmiyorum [emoji6]
Düne kadar þarjlý süpürge ve robot olayýna laf edenlerin evlerinde bundan var ..
Xiaomi roborock buna öncü oldu devamý gelir..
Ýleride siz tatile çýkarken internet ile yönettiðiniz buz dolabý sadece dondurucu bölgesini soðutacak..
O robot evinizi süpürecek..
Evinizin elektrik sigortasý sadece mutfak açýp kapatacak..
Ve bunu bir að bir kod bir yazýlým ile yapacaksýnýz..
Ve buna harcanan enerjiye de deðecek..
Alýn size proje..
BAKIN BAKALIM ALTI BOÞ MU COÝNLERÝN..[emoji6]
Elektrik li araçlar yürüsün yollarda adam akýllý o zaman görüþürüz..
Devlet kurumlarýn iþlemler için belki kapanacak..
Yasayacaz görecez..
Ben bunu belli projeler için söylüyorum..
Evet.. çok platformu yok bir tane eregl var ama bu bir çok piyasa var..
Bakýnýz..
Paribu btctürk..
Bunun ayný alternatif baðýmsýz borsalarý türk borsasý içinde olacak..
Bu piyasayý açan 5 milyon eregl lotunu da almasýný bilir çünkü coinlerde sayýlý ve marketcap yani hacimsel deðer 2017 den bu yana arttý..
Yani o yabancý yatýrýmcýlar dediðimiz belki de ülkemizde ki alternatif borsaya gelecek .ve bunu tek kodla yapacak..devletin yerinde olsam salak salak aksiyon ile uðraþmam..
Ülkemizde mükemmel yazýlým þirketleri ve bunun güvenliðini saðlayacak þirketler var..
Bu borsaya göre çok uzun vade proje ama borsa kafasý 10 yýl düþünmeyin..
Birisi yaptýðý an peþi sýra arkadan gelir herþeyM2101K9AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fiziki medya yok..
sonra bir güneþ patlamasý..
carrington event 2.0
1 gecede taþ devri 2.0![]()
Yer Ýmleri