-

Originally Posted by
rosense
Zam listesi, takip etmekte zorlananlar için hazırlanmış.
80 litre deposu olan araba alırsan 1.050 TL'ye dolan parayı hazırla
Yapılan her iş ireise bağlı,o ne derse odur,yani emir demiri keser,yapılan her işi tersten okur genellikle huyu bu olduğundan.
-

Originally Posted by
cokısacı
Eskiden herşeye rağmen delikanlılık ve mertlik vardı kalleşlik yoktu
Enflasyon %100 olsa bile açıklanıp çalışanlar bu oranda zam alırdı
Şimdi ise
Çalışanların hakları uydurma tüik verileriyle gasp ediliyor hak ettikleri zammı alamıyorlar
En son dün
Enflasyon verilene yansımadın diye bekleyip son dk devasa zamlar geçirmek bu kadarı ayıp ne yaptı bu millet size yazık
Tiskinti verici bi şe
Esasında ayıbın en büyüğü,sanki intikam alırcasına,insan hiç olmazsa 3-5 gün bekler,milletin resmen yeni yıla girişini boğazından getirdi,yani pes diyorum bu kadarda olmaz dedirtiyor
-

Originally Posted by
tospa
180 liralik bir Aralik ayi elektrik faturasi 403 lira oluyormus son zamla hesaplamislar. Haydi masallah masallah. Bir tur halayi hakettik hop. Kasap havasi.
Millet artık kanıksamaya başladı videonun sonundaki gibi herkes isteyecek bir süre sonra
https://youtu.be/qlzQXroGRzU
bir halt olacağı yok.
-
temuz ayında 398 bine arkadaşı gazlaya gazlaya araba aldirmistim. fosfos tiguvan..
dun aradı yeni yılımi kutladı.
dualar etti kapattı..
hayır dua alacan abi ...
-

Originally Posted by
Black Mirror
Twitter da gezerken denk geldim. Tarihin tozlu sayfalari...
-

Originally Posted by
acm
Viopu anlamışsınız kesinlikle. Hepimiz sisteme karşı oynuyoruz yönü doğru tutturan kazanıyor yanlış oynayan kaybediyor. Cuma günü 10.000 lot endeks alsam ya da satsam o kadar küçük yatırımcının poz açmasına mı kalacak benim pozum yoksa tek kalemde piyasa yapıcı mı karşılayacak bir düşünün.
Ucaklar düşüyor ucmasinlar, arabalar çarpışıyor kaldırılsınlar, cam bardaklar kırılıyor uretilmesinler, köpekler ısırıyor toplansinlar... yasağın sonu var mı kardeşler???
Hadge hic okumamis bu arkadas Acm
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
rosense
Zam listesi, takip etmekte zorlananlar için hazırlanmış.
80 litre deposu olan araba alırsan 1.050 TL'ye dolan parayı hazırla
Rosense Serdar Yilmaz geldi aklima nedense [emoji6]
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Seçime gitmesek bu zamlar nasıl olurdu. İmamoğlu görevden alınacak. Olaki seçimi kaybetti iptal olur. Bundan sonra bizim en iyi günlerimiz bunlar gibi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri