Kapanýþa saðlam bir sallama gelirse yarýn vezüv yanardaðý gibi patlar demedi demeyin..
Kapanýþa saðlam bir sallama gelirse yarýn vezüv yanardaðý gibi patlar demedi demeyin..
eregli ve tcell anýnda kar býraktý, evet.
Bir de geri kaldý diye aldýðým hektaþ vardý, ona nedense kesinlikle dokunmuyorlar
Yarýna býrakýcaz artýk...
Endeks de sürekli long açýp kapýyorum. Yine viop u ciddi yukarý sürüyorlar çünkü.
Stresli küçük küçük pozisyon taþýyorum.
XU100 2000 de... tam bir kar satýþý noktasý. Buralarda artýk riski azaltma zamaný biraz...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
MB ile ihracatçýlarýn toplantýsýnýn bitmesiyle birlikte baþladý bu hareket... esas mevzu bu %25'lik dolarý TL'ye çevirme mecburiyetiymiþ...
toplantý sonrasý bbht'ye baðlanýp konuþan ihracatçýlar sorun çözüldü mealinde konuþunca... hareket baþladý...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
ihracatçýlar o %25'lik kýsým ile tekrar bir süre için dolar alamayacaklarýný sanmýþlar.. tebliðden sonra...
baþkan yok öyle þey, istediðiniz gibi alýrsýnýz, daha önce nasýlsa þimdi de öyle demiþ...
bbht'de konuþanlar böyle dedi ama tabi pratikte ne olur bilmiyorum... yakýnda anlarýz...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Eee diyelim 100 milyon dolar ihracat dan para aldým..
25 ini þimdi MB ýna mý swap lýyorum..
MB bana TL mi verecek..
Yok hiç biþi vermeyecek dolarýn bende mi diyecek..Gel istediðin zaman al..
Ben belki 100M dolar ile borç ödeyecem efendim yeni hammadde malzeme alacam..
Yatýrým yapacam..
Þimdi o rakam 75 e mi düþecek..
Yer Ýmleri