Matematik dediniz matematik ..fizik dediniz fizik ..metafizik dediniz metafizik ..din dediniz din ..týp dediniz týp ..ne dediniz yazdým ..yeter da ..biraz vob yazýn ..yapamýyorsanýz muhabbet yapýn bari ..bu ne ya..o ..ona ..öbürü öbürüne ..bi düzgün insan olun ..dostane ..dostane ..
Lütfen![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Vob yapma merdabi.
Pozisyon kimse yazamaz long short çünkü ben bile þu vobu boþ yakalasam bi 15 20 kademe oynatýrým, burada çok çok daha fazlasýný yapacaklar var.
Normalde atýyorum 10 kontrat oynuyor isen þu an 2 yi geçme.
Bozulan robotu tamir edebilirler ise yine oynarsýn edemezler ise böyle sert gider aman dikkat.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu doktorluk mevzusu garip...bizim apartmanda komþumuz doktor uzman deðil, eþi de hemþire...altlarýnda bir bmw x1, bir WV jetta, evleri kendi malý, 2 çocuk bahçeþehir kolejinde okuyor,her gün düzenli eve gelen bir bayan var temizlik ve yemek iþleri için gayet iyi durumdalar...bunlar para kazanamýyorsa nasýl oluyor bu iþler? hemþire eþi düzenli de çalýþmýyor arada sýrada sadece nöbete gider haftada 1-2 gün belki...öyle her gün mesaiye falan gitmez...
valla ben kendi adýma konuþayým çevremde ne kadar doktor tanýdýðým varsa hepsininde maddi durumu gayet iyi...en azýndan benim çevremde meteliðe kurþun atan doktor yok...maddi anlamda zorluk çeken doktor hiç görmedim kendi çevremde eþ dost akrabada...annemin dayý oðlu beyin cerrahý prof...adam paranýn içinde yüzüyor...
hatta ablamýn kýzý bu sene sýnava girecek ben ýsrarla doktor olmasýný söylüyorum...bilmiyorum garip bir durum...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yer Ýmleri