Kalanlarla yola devam olmaz mý SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalanlarla yola devam olmaz mý SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lisedeyken bir arkadaþýmýza araba çarpýyor. Merced. marka (kullanýcý erkek )![]()
Arkadaþ havada uçuyor yoldan geçen bir bayanýn üstüne düþüyor.
Arkdaþ çarpandan þikayetçi olmadý.
Yoldan geçen bayan arkadaþýmýzdan þikayetçi olmuþtu.
Çok Geçmiþ olsun buarada. Allah En baþta çoluk çocuðumuzu kazalardan belalardan korusun. Hertürlü kötülüklerden korusun.
Emlak dedin
Emekdar nerede uzun süredir görmedim galiba
puhahaha...ben 27 yýldýr istanbul'da yaþýyorum...ne istanbul'a gelirsen falan ya...git sütünü iç diþini fýrçala pijamaný giy yat yav...
raký içmem...sevmem kokusunu...balýk severim ama onu da seninle yemem sen gider ucuz norveç uskumrusu falan ýsmarlarsýn...
yok EMLAK sizin tayfadan deðil
ÜYELÝK : KASIM 2006
S&P nin bu akþamki palasý bizim palagilden sanýrým. Utanmasa artý kapatacak. Býraktýðý bara bak. 20 Aralýk barýndan býrakmýþDaha batmadýk ama günlükte OBO çizecek gibi. Þubatta çakacak belli bu.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
bu vadeye kadar endeks vadelideki toplam pozisyon büyüklüðü hisse vadelilerdeki toplam pozisyondan daha fazlaydý, mesela 16.aralýk kapanýþýnda endeks kontratýnda 18 milyar TL, hisse vadelilerde ise 15 milyar TL açýk pozisyon vardý.. öncesinde de endeks tahtasý hep daha büyüktü
bugün itibariyle endeks vadelide 8.5 milyar TL, hisse vadelilerde ise 11.6 milyar TL açýk pozisyon var
tabloda ilk günü pas geçtim, 4.ocaktan beri son 5 gün pozisyon deðiþimleri..
garan vadelide özel bi durum var bbva-call, buna istinaden ekstra bi pozisyon büyüklüðü olabilir, thyao ise ciddi prime raðmen poz artýþý devam ediyor.. eregl shortçularý henüz kontrolü kaybetmemiþ, krdmd shortçularý ise pes etmiþ.. oyakc dikkat çekici, fiyat gitmemesine raðmen poz artýþý nispeten büyük, kontrol shortçuda
açýk pozisyon arttýysa- sýkýþtýrýlacak shortçu birikti diye yorumluyorum.. fiyat yukarý gittikçe poz kapamasý görmeyi bekleriz
Yer Ýmleri