satýþý en mümküm þirketler TCELL, THYAO, KOZAA ve TTKOM gibi...TCELL'i daha kolay satabilirler...THYAO da blok satýþ olabilir...kuþun yükseliþi belki de bu beklentiyle alakalýdýr...diðer ikisi bence daha düþük olasýlýk...
satýþý en mümküm þirketler TCELL, THYAO, KOZAA ve TTKOM gibi...TCELL'i daha kolay satabilirler...THYAO da blok satýþ olabilir...kuþun yükseliþi belki de bu beklentiyle alakalýdýr...diðer ikisi bence daha düþük olasýlýk...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Direnç diye gösterdiðini isteyince nasýl kýrýyor. Üstüne alýyor dönüyor altýna alýyor. Resmen tek hakim benim diyor.
Malý teslim edeceði ne yabancý var ne de KY.
Osbir aralýkta yabtýðým analez devam, tabii bi yýl boyunca oturan boða gibi oturmuycaz, arada þort açýp gevþeyince kapatýcam.(mesela 2395 den bi dene var) Ama bu þort sonucu deðiþtirmiycek. tl bazlý boyna yukarý gitcez. yýl 2222 ye gadden zaten o yýl kýyamet kopucak 22.02.2222 saat 22.22 de kýyamet kopmazsa 3333 yýlýna kadar gider
Süper ötesi bi analez yaw![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Fitch/coulton: Fed'in haziran ve eylülde faiz artýrmasýný bekliyoruz - aa finans
Fitch/parker: Abd dolarý zaten güçlü durumda. Biz 2022'de dolarýn daha da güçlenmesini bekliyoruz - aa finans
Dolarda günün en iyi alýcýsý ve satýcýsý Halkbank . 13,49--13,99
piyasada dolaþan dedikodu anadolu jet in satýlacaðý üstüne.
Bence imkansýz. Yapmazlar böle bir þey, ama bu dedikodular ile hisse fiyatýný yukarý çekiyolar diye düþünüyorum.
Dedikoduyu alttan sýk ve sonra yukarý götür...
Gerçi þiþecam bile satýlacak dedikodusunu yaydýlar ve milletde inandý o zaman.
Þu an öle bir ortam var ki, istedikten sonra her hisseye bir dedikodu patlatýrlar ve alýcýsý olur...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer Ýmleri