Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post5740707
Bu pozisyon dün 233575 ten reverse LONG oldu .
Hayat hoþ gerisi boþ
Bu admin'in adý ne !? bizahmet paylaþsanben bugüne kadar kimi þikayet etmiþim ki sen ikincisi olasýn
bu yalaný benim mekan da yazdýn-HALKB topiðinde yazdýn bi de burda yazdýn ..hadi buyur cugap ver bakayým ..
Bu forumun 3 faal yöneticisi var ,Sayýn Objektif .. guneysu ve MedwiG ..hangisi?
Yüzme de 3 gün evveldi hatta spordan geldikten sonra hem mekan da hem burda yazdým-ondan sonraki gün de yazdým gene ..sende mekan kavramý olmadýðýný hep beraber biliyorduk da zaman kavramý da yok anlaþýlan![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Þaka yauvbazý tipler var gelip böyle yalan dolan yazýyorlar.. bi kere de ben yazayým dedim bakim nasýl bi duyguymuþ diye
iyi bi duygu olmadý benim için ..karakter meselesi demek
Pozisyon aynen devam ..zaten beni bilen bilir pozisyonu ortalama bir viopcudan daha uzun tutarým ..geçen 4000 point eksi oldu tuttum dün de 4000 point artý oldu gene tutuyorum ..biraz deðiþik bir oyun tarzým var.
Hayat hoþ gerisi boþ
Þimdi ben biraz ara vereyim gelip cugap vermem gereken bi kaç kiþi daha var
Kaldýraç kemal -Hedgeci cauti ..vs ..vs![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Tamam, etmedin diyorsan hakkini yemisim, ozur dilerim.
Admin kendiliginden gelmis de olabilir. Onlar da sasirmis olabilir. Burda hep tek bir kisi kendi kendine konsuyordu, simdi baska birisi geldi o da kendi kendine konusuyor, topik 30 sayfa gitti, timarhane mi burasi acaba? Muahhaha.
Yer Ýmleri