Zorbay küçük hakemse bende lale orta yým.
Bjk nýn sol kanat oyuncusu dk 30 da çift sarýdan atýlmalýydý. Ayný hareketleri batþu yapsaydý fb 10 kiþiydi 70 dakika.
Zorbay küçük hakemse bende lale orta yým.
Bjk nýn sol kanat oyuncusu dk 30 da çift sarýdan atýlmalýydý. Ayný hareketleri batþu yapsaydý fb 10 kiþiydi 70 dakika.
Bir bjk taraftarý amed nur çebiyi tarif etmiþ, eksik yazdýðý en büyük hizmeti unutmuþ, kasaba takýmýný þampiyon yaptý. Daha ne yapsýn adam!
Nurettin UÇAR
@Kartal_026
- Futbol hedefsiz kaldý
- Erkek voleybol kapatýldý.
- Kadýn voleybol alt ligde.
- Kadýn basketbol orta sýralarda.
- Erkek basketbol küme düþüyor.
- Kadýn futbol sýradanlaþtýrýldý.
- Namaðlup hentbol hedefsiz kaldý.
-Bütün bunlar senin eserin
YÖNETÝM ÝSTÝFA
Ümit milli takýmlarýn baþýna hiç bir tecrübesi olmayan, siyasi ve thy sponsor destekleriyle kairiyer yükseliþi yaþayan, gazeteci tartaklayan, genç eðitimi alanýnda sýfýr deneyimi olan, amtrenörlük, td lük ve idari yönetim konusunda yine sýfýr tecrübeli, ahlaken sýfýr olan https://t24.com.tr/haber/berkayin-es...miyorum,720465 Arda Turan getirilecekmiþ,
Lobi lobi lobi.
Ülkeye dair umutlarýmýzý önce yaktýnýz sonra üzerine su sýktýnýz.
Bu ahmet nur çebi kadar BOÞ bi insan! yoktur þu camiada, tutturmuþ, ligden çekilen takýmlarýn oynadýklarý maçlar sayýlmasýn diyor?
Yani þunu diyor, ölen adam için ölmemiþ sayýlsýn, yapýlan kaza için yapýlmamýþ sayýlsýn. Yaw var mý böyle bir mantýk allaseven.
Tmm maçlar yapýlmamýþ sayýlsýn, peki federasyonun ödediði paralar ne olacak, takýmlarýn ettiði masraflar, 2 takýmýn aldýklarý galibiyet primleri ne olacak, federasyon geri mi isteyeck o paralarý.hakemlere ödenen paralar ne olacak?
Hepsini geçtim, yapýlan maçlarýn yayýnlarý ne olacak, onu nasýl yok sayacaksýnýz? Yani herþey alacaðýnýz 6 puan mý demek, gerisi önemli deðil mi?
Another day in paradise
Bu fetönün çocuklarý 1 maç kaybedince hemen kuduruyorlar, neden?Çünkü okan fetö nün hala canla baþla desteklediði kriptodur. Arkasýnda fetö desteði olmasa ilk 7 hafta sonunda kýçýna teneke baðlamýþlardý bile. Ama týpký emre gibi onu da arkadan itekliyorlar.
2 gündür mhk baþkaný üzerinden hem FB ye Hem baþkanýna küfür ediyorlar oysa yan bastý dursun ile fetöcü timur daha 2 ay önce bu ligi bitirtmeyiz fln diyorlardý.
Neyse kudurmaya devam etsinler, ama bizden uzakta kudursunlar.
Another day in paradise
Yandan çarlý dursun gerçeklerin ortaya çýkmasý neden bu kdr rahatsýz ediyor sizi. Oysa o görüntü çýkmasaydý, hep maðdurumda maðdurum diyecektiniz,
Lale orta aslýnd a bein çetesini yýllardýr ispat edemediðimiz kanýtlarý çýkarmýþtýr. Bein çetesi ne isterse onu veriyordu. Son alanya maçýnda da aynýsý oldu, rossinin iptal edilen ofsayt olmayan golünde, daha net açý varken ne idüðü belirsiz açýdan ofsayt icad ettiler.
Fetö çetesi hala iþ b a þýnda. Özellikle sporda bu operasyon hiç yapýlmadý.
Another day in paradise
Önce bein çetesi ile hakeme iftira attýlar, (bu arada hakemler gerçekten yetersiz hel bazýlarýn býrakýn hakemliði hamallýk bile yapacak yetenekleri yok, örnek ali çala, mete kalkavan, serlan tokat ümit öztürk var daha, bunlar operasyon çocuklarý, derinler ne isterse onu yapýyorlar.
Mesela mete kalkavan, FB nin net 2 penaltýsýný verMEdi.ayný adamýn 4 sarý kartýný VerMEdi) Hakem üzerinde Lale Ortayý hedef aldýlar, am aa lale orta uyanýk davrandý, attýklarý iftirayý yüzlerine tokat gibi çarpýnca þimdi aptal aptal açýklamalar yapýyorlar. Alýþmýþlardý yýllardýr 6s li mhk, tff baþkanlarýyla, derin memet mesut yýlmaz, haluk ulusoy çetesiyle, fetö himmetiyle.
Neyse gerçekler ortaya çýktýkça daha çok çýldýracaksýnýz
Another day in paradise
Yer Ýmleri