-

Originally Posted by
cihangirkonya
zp6 yaklaşık -%2.46 ... Yeni fiyat 28.21
çok kötü olmuş gerçekten, ne anladık bu işten, zp6 ve zp9 zaten 2 ayda ancak bu kadar getirmişti, bir günde hepsi gitti o zaman, hatta zarara bile geçmiş olabilirler, bu durumda doları faize yatırmak daha iyi, euro da boşta dursun.
-

Originally Posted by
ersunan
çok kötü olmuş gerçekten, ne anladık bu işten, zp6 ve zp9 zaten 2 ayda ancak bu kadar getirmişti, bir günde hepsi gitti o zaman, hatta zarara bile geçmiş olabilirler, bu durumda doları faize yatırmak daha iyi, euro da boşta dursun.
Bu döviz serbest fonlar çok az getiriyor. Uğraşmaya değmez. Eurobond ve DİBS daha cazip bunlara göre. Ayrıca 200bin$€ alım üstünde özel şirketlerin eurobond ları epey iyi oluyor.
-

Originally Posted by
kastirsef
Bu döviz serbest fonlar çok az getiriyor. Uğraşmaya değmez. Eurobond ve DİBS daha cazip bunlara göre. Ayrıca 200bin$€ alım üstünde özel şirketlerin eurobond ları epey iyi oluyor.
Orası öyle az getiriyor ama miktarlar çok değil diye eurobond almak istemedim, aslında borsadan çıkıp tamamen eurobond'a geçmek gibi bir niyetim vardı da bir türlü zararı kurtarıp hisseleri satamadım, bu sırada da eurobond faizleri de düştü şimdilik olmadı yani. Dibs konusunu da tam incelemedim aslında ona bir bakayım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri