EFT limiti derken herhalde ücret ödemeden yapacaðýnýz transferden bahsediyorsunuz . Ancak ücret karþýlýðý EFT durumunda ise bnkanýn sizden talep edeceði miktar tam hatýrlamýyorum ama 25 - 40 tl arasý bir þey. Çünkü bu konuda bir açýklama olnuþtu. Þahsen ben de EFT yapmýþtým ve düþük bir ücret ödemiþtim. Bankanýz ile konuþmanýzý öneririm. Ýlk kez fon alacaksanýz PPF dýþýnda baþlangýç olarak düþük riskli deðiþken fonlara bakabilirsiniz. Buradan fon ismi vermek doðru deðil. Mesajlarý da takip ederseniz bir fikir sahibi olabilirsiniz. Acele etmeyip kendinize zaman tanýyýn. Bol þanslar
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Þöyle soylim hocam.uygun bý getiri girdugum zaman 1 yýl 2 yýl beklerim .hissede var elimde yüzde 30 civarý filan .kalanida böyle sabit uygun bý getiri elde edersem hisse zarar etse bile burdan sabitlesin .hissede yükselirse bý kaç bedelsiz beklentili hisse ege.bfren filan o þekilde bý yaturimim var .para piyasasý fonlarýna baktým çok düþük geldi .onun biraz üstü arkadaþýn yazdýðý fonlarý incelicem.hisse oraný biraz düþük deðiþken fonlar yani .selamlar
Batý Teksas petrolünü eksiye düþürebilmelerinin sebebi , WTI kontratlarý vade sonu uzlaþma yönteminden dolayý idi.
Brent petrol kontratlarýnda vade sonu geldiðinde pozisyonda fiziki teslimat yok. Kaðýt üstünde mahsuplaþýyor hesaplar.
WTI kontratýnda vade sonunda pozisyonu kapatmazsanýz / kapatamazsanýz , fiziki teslimat var. Sattýysan o petrolü temin etmek zorundasýn , alýcýysan da o petrolü almak zorundasýn. Yakýn vade wtý da fiziki teslimata düþecek olan alýcýlarýn da paniði ile , olay geometrik olarak büyüdü o kontratta.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri