-
samimiyetle zararda olduğum için yazmıyorum .ki zararı bana dokunmaz , yjh de de zarardayım ama itirazım yok , o fon yöneticilerine ZHB gerçekten başı boş yönetilen ,kimsenin hesap sormadığı bir fon
belli ki yönetenlerin başındaki kişi siyasi arka planı var değilse, niye hepsi burada ve matriks hisselerinde ısrar etsin ,bunların ağırlığı %8 ,hisse hacimlerine bakın , 1 milyon lot alsan zaten %5-6 hareket ettirirsin
-
Psikoloji de su kural vardir ya degistiremeyecegin duruma uzulme sizlanma bas git o ortamdan dermisim.........

Originally Posted by
Germiyan
samimiyetle zararda olduğum için yazmıyorum .ki zararı bana dokunmaz , yjh de de zarardayım ama itirazım yok , o fon yöneticilerine ZHB gerçekten başı boş yönetilen ,kimsenin hesap sormadığı bir fon belli ki yönetenlerin başındaki kişi siyasi arka planı var değilse, niye hepsi burada ve matriks hisselerinde ısrar etsin ,bunların ağırlığı %8 ,hisse hacimlerine bakın , 1 milyon lot alsan zaten %5-6 hareket ettirirsin

-

Originally Posted by
servetbey
Psikoloji de su kural vardir ya degistiremeyecegin duruma uzulme sizlanma bas git o ortamdan dermisim.........
okuduğunu nerenden anlıyorsun önce kendine bunu sormalısın , psikoloji önemli
-
Tamam da fon yonetiminde degilsiniz, yonetimi devirme gibi bir durum da soz konusu degil ise burda ahkam kesmenin psikoloi ye ne faydasi olcak birader.......
He demissin ya fona email yazdim degerlendirdiler o zaman ben sustum be kanka, tebrik ettim seni ve cabani... ok anlastik mi haydi icelim.......

Originally Posted by
Germiyan
okuduğunu nerenden anlıyorsun önce kendine bunu sormalısın , psikoloji önemli
-

Originally Posted by
servetbey
Tamam da fon yonetiminde degilsiniz, yonetimi devirme gibi bir durum da soz konusu degil ise burda ahkam kesmenin psikoloi ye ne faydasi olcak birader.......
He demissin ya fona email yazdim degerlendirdiler o zaman ben sustum be kanka, tebrik ettim seni ve cabani... ok anlastik mi haydi icelim.......
Ne yazmışım , sadece benim mail atmamla olmaz , fondaki 5400 kişinin %10 u mail atsa , fonun başındaki kişinin açık seçik ihmalleri varsa ,değil yerini değiştirmek işten atarlar , bu fonda olup da belki buraları okuyanlar vardır diye yazıyorum buraya..
Değilse sen ve senin gibiler balıklama atlayıp akıl versin diye değil
Gerçekten anlayamıyor musun yazılanları ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri