KUB son bir yýllýk dönemde alýþtýðýmýz performansýndan çok uzak kaldý, fonda yönetim deðiþikliði mi oldu bilen var mý?
KUB son bir yýllýk dönemde alýþtýðýmýz performansýndan çok uzak kaldý, fonda yönetim deðiþikliði mi oldu bilen var mý?
- Katýlma paylarý A grubu ve B Grubu olarak iki gruba
ayrýlmýþtýr. A grubu tüm yatýrýmcýlara, B grubu ise sadece
Yapý Kredi Portföy Yönetimi A.Þ. tarafýndan yönetilen
emeklilik yatýrým fonlarý ve Yapý Kredi Portföy Yönetimi
A.Þ. Fon Sepeti Þemsiye Fonu’na baðlý yatýrým fonlarýna
satýlabilir.
- Fon katýlma payý alým satýmýnýn yapýlacaðý para birimi
Türk Lirasý(TL)’dýr.
Bu konudaki istisnalar ve diðer detaylar için ise- Hisse senedi yoðun fon niteliðine sahip fonlarýn katýlma
paylarýnýn ilgili olduðu fona iadesinde %0 oranýnda stopaj
uygulanýr.
formun “Önemli Bilgiler” bölümü incelenmelidir
arkadaþlar garanti bankasý üzerinden hisse senetleri iþlemlerini yapýyorum... ancak ordakilerin ilgisizliðinden þikayetçiyim... ziraat yatýrýmla çalýþan var mý aramýzda? ve memnun mu? ya da baþka bir banka önerisi olan var mý?
hocam garanti akbank ve ing'den uzak durun üçü de þakasýz müþteri düþmaný bankalar. ziraatte ben çok memnundum ama robotik iþlem yapýlamadýðý için halkyatýrým'a geçtim. o da fena sayýlmaz. çalýþanlardan bir kalifiyelik hiçbir bankada bekleme, ama iþi biliyorsan aksamadan týkýr týkýr iþler herþey. bankalar konusunda devlet daha iyi þu anda. özel asgari ücrete adam çalýþtýrýyor mt olarak çalýþanlarýn çoðu bankacýlýk mezunu bile deðil artýk. hele garanti, bana kredi kartý yollayýp sözleþme hileleriyle beni soyup soðana çevirmiþliði var vaktiyle, uzak durun.
bloom hergün çift kur oluþtu dövizi bankadan ucuza al, döviz bürosunda pahalýdan sat arbitrajdan mangýrlarý cebe indir fýstýk gibi muhabbeti yapýyor 1 aydýr aðzýný yaya yaya, bugün bankalarý ve döviz bürolarýný gezdim banka satýþta en düþük devlet 20.55'e satýyor, bürolardan da en yüksek alan 20.10'dan alýyor, al sat yapsan 40 kuruþ zarardasýn yani, hani nerde kar? bu þekilde ben piyasa farký arbitrajdan para kazanýyorum diyen varmý? varsa nerden?
teþekkürler... peki virman ücretleri hakkýnda bilginiz var mý? atýyorum 10 milyonluk hisse portföyünün tamamýný taþýsak ne kadar ücret alýyorlar? ben bankanýn sayfasýnda bulamadým... sormak da istemiyorum onlarý arayýp... karar verirsem direkt talimat vermek istiyorum... virman ücretleri topluca portföy baþýna mý yoksa meblað olarak mý ya da hesap sayýsý olarak mý hesaplanýyor hiç fikrim yok...
Yer Ýmleri