tefasta fonun ismini yazarak KAP'ta PORTFÖY DAÐILIMINA bakarsanýz,içerisinde neler var görürsünüz..aylýk olarak yayýnlanýr portföy daðýlým raporu....
AFA için https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1156933
tefasta fonun ismini yazarak KAP'ta PORTFÖY DAÐILIMINA bakarsanýz,içerisinde neler var görürsünüz..aylýk olarak yayýnlanýr portföy daðýlým raporu....
AFA için https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1156933
benim beklentim....MB faizi artýracak..
öncü yapýlan toplantýlar(þimþek toplantýlarý) deðerlendirilip faiz arttýrýmý ne þiþ yansýn ne kepap dozunda (piyasa ile kavga etmeyen görüntüde) bir faiz arttýrýmý olacak...
mevduat faizleri buna paralele artmayacak hatta düþecek...reise koþa koþa gidip bak faizi arttýrdýk ama faizler düþüyor aman bize güvenim reisim diyecekler...
usdtry yatay banda saracak...KKm deki hesaplamaya göre yavaþ yavaþ artacak....ihracatçýlarda aðlamayacak...
bu filim yerel seçimlere kadar böyle gider.....sonrasýna reis karar verir...
(swap kanallarýný tamamen açaçaklarýna inanmýyorum....çok cuzi birþeyler yapbilirler...)
DIÞ POLÝTÝKADA ( ceteris pabirus ) çok büyük hata yapýlmaz ise ya da dýþ politika KÖSTEK olmaz ise yerel seçimlere kadar bence normalleþmeye doðru gideriz..
bence enflasyon artýk kendini besleyen bir döngü haline gelmiþken ne mevduat faizlerini düþürmeyi ne de dolarý sabit tutmayý göze alamazlar. anflasyon da kur da mevduat da ayný anda sadece ekonomiye herkes güven duymayý baþarýrsa iyileþir. o güven de 1 yýldan önce yaratýlamaz. ben faizde %70 görülmeden ve dolar 30 üzerine atmadan düzelme sürecinin baþlayacaðýna inanmýyorum. o da zaman herþeyin ilacýdýr anlamýnda yani zararlý müdahaleleri býrakýrlarsa kendiliðinden oluþacak dengeler þeklinde iyileþme olur. milletçe geçmiþten ders almama gibi fena bi rahatsýzlýðýmýz olduðu için 90'lý yýllar tekrar edilecek. benim iddiam bu görelim.
erdoðanýn bu iþi becerecek kadroyu kurduk ama beni dinleyecekler mi göreceðiz tadýndaki tamamen kendi içinde çeliþen, bi strateji kurulmadan söylendiði belli olan cümleleri þimdilik o güveni yaratmaktan çok uzak.
Bahsettigim ak portfoy fonlari %99 direk hisselere yatirim yapar etf tarafi ile ilgilenmiyorlar pek hisselere yatirim yapip belli agirliklari degistirerek endeksi taklit etmeye calisiyorlar direk endeks getirisi beklemeyin pasif yonetip agirlik degistiriyorlar
SM-M526BR cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
sizinle ayný fikirdeyim orta uzun vade için...
kýsa vade de
yerel seçimlere kadar acaba ALGIYA oynarlar mý?dýþ politaka da verilebilecek (özellikle suriye) kararlar+kanal istanbul+özelliþterme vs vs ile bir illüzyon yaratabilirler mi?burada bencmark bence KKm ve büyüklüðü...izlenecek politika bu kkm^nin çözülmesi temelinde olacaðýný düþünüyorum yerel seçimlere kadar...bu iþ oldu oldu,olmadý seçimler sonrasý ''sopa'' ile çözerler netekim...
bu baðlamda politika faizini giderek artýracaklar....mevduat faizleri de artacak....ama telefon açýp mevduta üst sýnýrda koyabilirler...
usdtry ayný paralelde kkm baz alýnarak yavaþ yavaþ artacak...
bunlarý yazarken PPZ daha mantýklý gelmeye baþladý....ha ha ha....
EC2 ile HVZ arasinda kararsizim. Aktif fon Yonetimi olarak hangisi daha baþarýlýdýr?
Bu arada faiz artarsa yabancý getirdigi paranin bir miktari ile tahvile bir miktarini borsaya yatirma durumu için ne dusunuyorsunuz?hisse fona 5400 den alma mantikli olur mu?
Yer Ýmleri