Salı günü kalan, son rpd, ve rıkları sattım. Son parçalar biraz eksi getirerek getiriyi azalttı. Bayram tatiline ve sonrasında ülkeye dönene kadar para piyasasında park etmiş olacağım. Kenarda duran tte hariç. Ytd...
Salı günü kalan, son rpd, ve rıkları sattım. Son parçalar biraz eksi getirerek getiriyi azalttı. Bayram tatiline ve sonrasında ülkeye dönene kadar para piyasasında park etmiş olacağım. Kenarda duran tte hariç. Ytd...
desenize 2 aydır eksi yazmayan fon tam siz satınca giderayak intikamını almış: ) ben de aynı gün ful RIK alım girdim sözde ucuza almış bulundum ama bir aydır bistteki onca çalkantıya rağmen o kadar istikrarlı gittikten sonra -1 çakacağını bilseydim ne yalan söyleyim ben de almak için bayram sonrasını beklerdim. neyse olan oldu artık bugün d*****n kuyruğu kopacak zaten yön belli olunca artıya geçer güzel kar yazar yine. sizin yerinizde olsam bist nereye giderse gitsin aylık bazda faizi ikiye, üçe katlayan fonlarımı satmazdım.
O kadar da olsun dediğiniz gibi 😀. Şimdi bayram tatiliydi, bi 12 gün kadar da ben yokum, kafam rahat olsun istedim. Faizi açıklasınlar, ben gelene kadar piyasa da yönünü bulsun. Eğer dövizin kafasına vururlarsa rık bir süre eksi yazabilir, belki rpd de eksi serisi yapabilir
Yer İmleri