Originally Posted by
paramanya
3aylik %25 kkm nin altýnda kalmýþ . hisse yogunlar %90 i bulmuþ.
[/IMG]
26 temmuzda ben bunu izah etmiþtim... fonlar bazen kimlik deðiþtirir... fonlarýn izahname deðiþikliklerine bakmazsanýz, aktif olarak takip etmezseniz , tefas'taki geçmiþ getirilere bakmak yanýltýcý olur... tefas'taki geçmiþ getirilere bakarken ilk önce o baktýðýnýz geçmiþ getirinin '' vadesi içinde '' fonun izahnamesinde , fonun stratejisinde , karþýlaþtýrma ölçütünde veya fonun karþýlaþtýrma ölçütü yoksa fonun eþik deðerinde ve fonun hangi risk aralýðýnda yönetileceði konularýnda deðiþiklikler olmuþ mu ? bunlara bakmadan tefas'taki geçmiþ yüzdelere bakmak fevkalade yanýltýcý olur.

Originally Posted by
Lucky Player
hangi yerli hisse senedi fonunu alayým , hangisini seçeyim, kurtar beni cimriiiiiii diyesesiniz varsa, bunun artýk çok kolay bir yöntemi var, þimdi size onu göstereceðim... burdan yurt paydaþlarýma bir müjde veriyorum ; iþte müjde :
kýrmýzý þapkalý ak kýzýn dördüncü apaçi deðiþken fonu 18 temmuz itibari ile , bist þirketleri fon sepeti fonu oldu...hella sis farlarý eþliðinde hayýrlý olsun...
Son düzenleme : Lucky Player; 10-08-2023 saat: 00:20.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri