11,5-7 arasý gelirse
mallýk etmeyin deðerlendirin
su akarken doldurulur..
11,5-7 arasý gelirse
mallýk etmeyin deðerlendirin
su akarken doldurulur..
Kabine toplantýsýnda olan devlet böyüklerimize çaðrýmdýr.
Memur ve emekliye yüksek zam vermekten kaçýnmayýnýz efendim. Bu iki kesimin birikim yapacak durumu yoktur. Ülkede talep enflasyonu olacak bir durum hiç yoktur. Üretim içinde olmadýklarý için üretim maliyet artýþý gibi bir durum ise zinhar yoktur. Devletin bütçesinde biraz daha gedik açýlýp, borçlanma miktarý ve faizi artar olacak olan odur. Asgari ücret vergisini, mevduata yatýrýlan paranýn belirsiz artýþýný üstlenen hazinemiz için devede kulaktýr.
Piyasa canlanýr, yine vergi olarak hazineye büyük oranda geri döner. Fýrsatçýlar ile mücadele ise yine devlete kalmýþtýr.
Aðanýn eli tutulmaz.
negatif faizle varlýk vergisi veren Mevduatcý , borsa da kamu hisslerinde ki vurgunlar , döviz garantili ödemeler, hazine garantili dýþ borçlar, arabýn 4.5 milyar dolarlýk vurgunu hepsi millete kitlenmiþ.. Sabit gelirliden TUÝK aracýlýðý ile alýnan gizli vergi
Yüksek faiz düþük dolarla zengileþtirilen yabancý ve mütehitler ......
Þimdide düþük faiz yüksek kurla vurgun yapan kesim...
hakkýmýzda hayýrlýsý
Ýhracatçýya getirilen bu uygulama nedir? Adam isterse satar istemezse satmaz size ne. Belki 90% girdi dövizle neden gidip 25%'i bozup tekrar döviz peþinde koþsun.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri