Originally Posted by decamercion 15 temmuzun finansörü bae 3 5 kuruþ swap ile ayauklarýnýn altýna kýrmýzý halý serdirdi. Hani diyorumki, Osmancýk kavala da þöyle 3 5 milyar$ swap yapsa kýrmýzý halý sererler mi acaba? Yada malum örgüt? Sadece merak ettim Bende bunu hic anlamiyorum bae kalkip neden turkiyede darbe istesin?
200 Gaymelik benzin aldým 14 litre benzin koydular, ibreye bakmadan eve döndüm.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Fulle desem, evin yolunu bulamayacam.
Originally Posted by reha kaya 200 Gaymelik benzin aldým 14 litre benzin koydular, ibreye bakmadan eve döndüm. Yaklaþýk çeyrek depo.... (50 litre depo olarak düþünulürse)....
Originally Posted by bisikletci Bende bunu hic anlamiyorum bae kalkip neden turkiyede darbe istesin? süleyman soylu yalan mý söylüyor yani..?
Originally Posted by BOSPOROS Kendime masallar.!! Masallar dünyasý.!!! Bugün birisi burada gaz verilmeye baþlandý diye haber koymuþtu yalanmýymýþ
bir halt olacaðý yok.
Originally Posted by realities süleyman soylu yalan mý söylüyor yani..? Kendi güvenlikleri için, yarýn öbür gün IÞID gibi terör örgütleri baþýmýza bela olmasýn diye.
Originally Posted by reha kaya Kendi güvenlikleri için, yarýn öbür gün IÞID gibi terör örgütleri baþýmýza bela olmasýn diye. reha bey 15 temmuzla iþid ve bunlarýn kendi güvenlikleri baðlantýsýný kuramadým..
Forum Rules
Yer Ýmleri