Soru-cevap
Soru: Ýngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott'un bir balýkçýda yemek yemesi
-Benim yoðun bir gündemde çalýþýrken böyle bir yemeðe gitme meselenin gündeme taþýnmasýnýn manipilasyon olduðunu söylemek isterim. Türkiye'nin temsilcisi ile yenilen bir yemekten bahsediyoruz. 20-25 gün önce gideceðimiz yeri de belirlemiþtik. Kamuya açýk bir alan. 23 yýldýr müþterisiyim. Þeffaf bir yemekti. Bu kara raðmen büyükelçi kalkýp Ýstanbul'a gelmiþti.
-Bir belediye baþkanýnýn 1,2 saatlik bir ara vermesi normal olmalý. MOBESE görüntülerinin servis edilmesinin saðlanmasýnýn karþýsýnda ben takipçi olacaðým. Bu çok ciddi bir meseledir. Bu kiþisel bir meseledir.
Bunu birileri kullanýyor
-Bu kamera görüntüleri suçlu tesbit etmek içindir. Takip ediliyoruz, dinleniyoruz biz bundan çekinmeyiz. Ama MOBESE'lerin niçin kullanacaðý bellidir. Bunu birileri kullanýyor. Bunun talimatýný veren kimse takipçisi olacaðým.
Soru: Açýklama için neden akþamý beklediniz...
-Ben sosyal medyadan gerekli açýklamalarý yaptým zaten. O anda acil kararlar vermemiz gerekiyordu. AKOM'dan gerekli takipleri yaptým ve yapýyorum.
Soru: Ýstanbul Havalimaný maðduriyet... Bakanlarýn Atatürk Havalimaný'na inmesi....
-Gerçek ve acý meseleler bunlar iþte. Vatandaþýmýzýn bilmesi gereken konular bunlar. Çöp yaptýk o havalimanýný. Gidin bakýn bakalým ne yapýlýyor oradaki hastanede. Ayný firma iþletsin dedik. Biz dert ettik bu meseleyi, uzmanlar gelsin tartýþýlsýn dedik. O hava limaný orada diye etrafýna 5 yýldýzlý oteller yapýldý, metro yapýldý. Yazýk deðil mi bu kente.
'Size ihtiyacýmýz yok' dendi
-Yeni havalimanýyla ilgili iddialar vardý. Atatürk Havalimaný'nýn daha iyi kullanacaðý biliniyordu. Milyarlarca Euro para harcýyoruz hala o havalimaný için. 21. YY'dayýz. 25 yýl sonra havacýlýk sektörünün nasýl yönetileceði bunlarýn hepsi soru iþareti. Binlerce insan maðdur kaldý orada. Biz ilgisiz kalmadýk. 'ihtiyaçlarý için neler yapýlabilir' diye sorduk. 'Size ihtiyacýmýz yok' dendi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...im-503452h.htm
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!

Yer Ýmleri