-

Originally Posted by
ressam
Sizi çok hareketli görüyorum. Döviz işinde fazla hareket iyi değildir. Tez canlı olduğunuzdan hep zarar ediyorsunuz .( kendi beyanınız ) Oysa , bir şeye yatırım yapmadan önce çok iyi analiz etmek gerek. Yatırımdan sonra analiz yanlış....
Temennim bir an önce anaparanızı kurtarmanızdır.
Sayın ressam haklısınız. Labirentte çıkış yolu arıyorum.
-

Originally Posted by
shorts
borsa ve değerli metal gazlar genelde. piyasalar hakkında çoğu tahmini tutmaz. tutmayınca da işi ukalalığa vurup bir şekilde sıyrılıp (sıyrıldığını sanıp) bir şey olmamış gibi devam eder. sosyal medyada eleştirenleri blok eder. ben hiç bir zaman buradan alın buradan satın demem der ama ben zamanında alın/satın demiştim demediği videosu neredeyse yoktur. alman liselileri severim genelde. kendisi bunun istisnalarından olmayı başarmıştır. az da güzelleme yapmamıştır malum yerlere zamanında. son zamanlarda çark etmiştir usul usul.
Sağ olun shorts. Bu elemanı elyeyim. Gerek yok artık.
-
anlasilan piyasalar bu istifalari vs olumlu karsiladi
-
Dolara suud darbesi pardon swap geliyormuş.
-

Originally Posted by
MKELES
Dolara suud darbesi pardon swap geliyormuş.
Geçen swapta izledim bir iki kuruş oynadı.
-
Bir salda rahatla be kardeşim. Gel şöyle gel aşağı. İhtiyacı olan alsın ucuzdan dolarını. Amma kıymetliymiş ha 13 lerden satıyorsunuz habire
12 altını bir görelim önce.
-

Originally Posted by
tospa
Bir salda rahatla be kardeşim. Gel şöyle gel aşağı. İhtiyacı olan alsın ucuzdan dolarını. Amma kıymetliymiş ha 13 lerden satıyorsunuz habire

12 altını bir görelim önce.
Altta bir yerde MB alım yapmış geçen.
-
Kürsüden CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘na hain diyen bağırtılan çocuğun Cumhurbaşkanından bir ricası olmuş. Suç örgütü yöneticiliğinden 10 yıldır hapiste olan babasının serbest bırakılması.
https://twitter.com/fatihaltayli/sta...7Ctwgr%5Etweet
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri