Originally Posted by
ugurkaptan
Sayýn Maslak1
Teþekkür ederim, ders niteliðinde yazý olmuþ. Þu fiyatlama konusu gerçekten ilginç.
Geçen hafta ruhsatý aldýðýmýz etken maddesi Apiksaban olan Apaclot isimli ilaç ne zaman piyasaya çýkar diye Gülseren hanýma maille sordum.
Cevap : Söz konusu molekül ile ilgili ticarileþmeye dönük yasal süreçler tamamlandýðýnda ilacýmýz piyasaya verilebilecektir.
Bilgilerinizi rica eder, saygýlarýmýzý sunarýz.
Hata bende araþtýr bul kendi kendine niye sorarsýn ki

Hep yuvarlak cevaplar, hep iþe yaramaz bilgiler. GK ya gitsek yine bu tür cevaplar alacaðýz, sonra ben ya doðru dürüst cevap verin, ya da kalan hisselerinizi geri alýn bistten diyeceðim vsvs iþ büyüyecek.
Ya da, organize olup 100 kiþi gideceðiz genel kurula. Þirketten burayý okuyan birileri varsa, uyarayým. ky yi adam yerine koymayan bu tür cevaplar vermeye devam ederlerse, çok rahat 100 kiþi toparlarým. Sonuçta 1 lot hisse olmasý yeterli oluyor.
Ptesi arayýp bir de ben sorayým, böyle devam ederseniz 100 kiþi geleceðiz gk ya. Hazýrlýklý olun, çay kahve sýkýntýmýz olmasýn diyeceðim.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri