Örnekler saymakla bitmaz NUHCM 325 tl fiyatý var. 150 milyon sermaye 2 milyar tl net kar. fiili dolaþýmdaki lotlarý 26 milyon lot. 50 milyar tl piyasa deðeri var. F/ksý 24 .
Malýmýz ucuz elbet bizimde sýramýz gelecek ancak kaçýmýzýn sabrý yetecek tek mesele bu bence.. yoksa karsa kar var fiili dolaþým azlýðýysa azlýk var. Þirket geliþimini saymýyorum bile Haftada 2 3 tane paylaþým yapýlýyor burda. Bir gün OTC ye yeni ürün Birgün veterinerlik ilaçlarýnda yeni ruhsat. Sadece bizim arayýp bulabildiðimiz (uðurkaptanýn bizlere ulaþtýrdýðý demek daha doðru tekrar saygýlarýmý teþekkürlerimi sunuyorum.) belli ülkeler misal Ganaya geçen sene ilk ilaç satýþý yapýlmýþ ugur bey Sanmýyorum ki Ganayýda araþtýrsýn.. Bunun gibi bilmediðimiz bir çok ülkede yeni ruhsatlar almýþýzdýr tahminimce 2023 yýlý içinde. Türkiyede zaten her cuma hepimizin gözü tickkda yeni bir ruhsat varmý diye.
Tek negatif konu imtiyazlý kar payý oda %10 olduðu için ben pek önemsemiyorum ama piyasa sadece bu yüzden mi soðuk herkes kendi kararýný kendi vermeli 2-3milyar TL kar edip %10unu almayý bu yönetimde azýmsýyordur.



Alýntý yaparak yanýtla
bu nasýl bir algý yapmaktýr araþtýrmadan bakmadan insanlarý yanlýþ yönlendiriyorlar. Twitterda Deva yazýp aratýnca kim deva ile ilgili bir þey paylaþmýþ olsa 3 4 mesajdan birinde direk imtiyazlý yaftasý vurulup geçilmiþ.
Yer Ýmleri