Ahlat ta iþlem yapan
elde kalan 25 idi sabah 15 daha aldý
40 bini en alttan verdi ve bitirdi
100 bin Ýþ Yat basamaklara bakmadan
verdi ardýndan 3 ay önce aldýklarýný
Ata yat ayný seviyeden 50+50+25
stok zararý ile verdi
kabaca 250 bin
bu þirketi bu fiyatlardan satmak !
anlamak mümkün deðil
90 dan al 83 e ver hemde 2 günde
yazýk gerçekten yazýk
iþ-yat kendi kaðýtlarý dahil
inanýlmaz sattý 22 milyon garanti satýþý
ile devre kestirdi
Deva da 100 bin ile nasibini aldý
evimde ve çevremde o kadar çok deva ilacý kullanan var ki inanýlmaz, ama kara yansýmasý sýkýntý. gelecekti bir gün 200m sermaye en düþükler arasýnda kalacak ve kaðýt artýk kar etsin etmesin düþük sermaya yüzünden gidecek o günler umarým yakýndýr. düþük sermayeli kaðýtlar fk lar 100-500 arasýnda þu anda. bizim fk 7 ve sürünüyoruz.
Kâra yansimasida sýkýntý deðil aslinda 2 milyar tl kâr eden kac hisse var ki borsaya açýk. Kârdada sýkýntý yok.
Bu ara iþ yatirim fonu deðil direk iþ yatirimdan alan satiyor gibi oda 35 maliyetli 1 1.5 milyon lot mali var sanýrým 500 bin lot satmis bu ay. adamin 35 milyon tlsi 83 milyon olmus satiyor ne diyebiliriz ki alýcý kuvvetli olmayinca kaðýt gidemiyor.
Ben bu gelismeleri görünce yurt dýþý falan 5 yýl öncenin frotosunu pegasusunu bulmuþ gibi falan düþünüyorum ancak endeksten ters hareket edince moral bozuyor. Sabirli olanin kazanacaðý bir hisse ciddi sabir istiyor.
satan aramýzdan biri nick adý C ile baþlýyor ve burada önemli paylaþýmlarda bulunuyor. þaka yapýyorum tabiki)
[QUOTE=rodrigo44;6722255]Kâra yansimasida sýkýntý deðil aslinda 2 milyar tl kâr eden kac hisse var ki borsaya açýk. Kârdada sýkýntý yok.
Bu ara iþ yatirim fonu deðil direk iþ yatirimdan alan satiyor gibi oda 35 maliyetli 1 1.5 milyon lot mali var sanýrým 500 bin lot satmis bu ay. adamin 35 milyon tlsi 83 milyon olmus satiyor ne diyebiliriz ki alýcý kuvvetli olmayinca kaðýt gidemiyor.
Ben bu gelismeleri görünce yurt dýþý falan 5 yýl öncenin frotosunu pegasusunu bulmuþ gibi falan düþünüyorum ancak endeksten ters hareket edince moral bozuyor. Sabirli olanin kazanacaðý bir hisse ciddi sabir istiyor.[/QUO
Yer Ýmleri