Karanlýkta kendin el yordamý ile yürüyeceksin. Ben 60 altýný bekliyorum, o zaman yeni alým yapacaðým.Bu kadar tiyo yeter sana.
Karanlýkta kendin el yordamý ile yürüyeceksin. Ben 60 altýný bekliyorum, o zaman yeni alým yapacaðým.Bu kadar tiyo yeter sana.
Bilgili forumdaþlarý rencide ettin,onurlu insanlar o l
o laflarýnýzdan sonra size yararlý yorum yapmazlar.Kutu bazýnda satýþlar, pazar paylarý ihracat yüzdeleri, yurtdýþýndaki þirketlerin yeni ruhsatlarý,profesyonel bilanço amalizleri v.s.Artýk bu bilgiler saygý gördükleri sohbet odalarýnda,instegramda v.s olacak
Kendi aklým bana yeter diyorsan sorun yok.Yorum yapana da saygý göstermiyorsun zaten
cumayý 62tl-63,50 tl arasýnda kapatýr bilançoyu bekler. aslýnda ne geleceðini biliyorda, planlý bir þekilde haritayý çiziyor.
CITIBANK YABANCI A.Þ.=1.060.934 0,5307 -3.107.529
DEUTSCHE BANK A.Þ. (YABANCI)=9.878 0,0049 -797.980
3 aylýk takasta yabancýlar açýk bir þekilde satýcý. Bu kadar satmalarýnýn nedeni ne? Ellerinde bir milyon lot kaldý. Hergün azar azar satýyorlar. Bayaðý zaman yýpratacaklar tahtayý.
Burada yazýlan yazýlar kiþisel görüþlerim olup yatýrým kararlarýnýzý etkilemek amacýyla yazýlmamaktadýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri