bedelliyi piyasa genelde negatif algýlar ama yinede kýsmet
bedelliyi piyasa genelde negatif algýlar ama yinede kýsmet
Bedelliden sonra fiyat 1.50 lere gelecek.... Bilahare, sanýrým elinde bulunan Voyager payý, (yaklaþýk 8 milyon nominallik)ya iyi bir fiyata satýlarak ekstra nakit giriþi saðlanacak, yada benzer iþi yapan Voyager ile birleþme, devralma veya Vayage da sahipliðini yükseltme yöntemleri denenebilir...
Neticede, Holding ilan etti, Merit i gazinolarýn, oyun salonlarýnýn sahibi yapacam ve dünyada söz sahibi haline getirmeye çalýþacaðým, diye..
Bunu gerçekleþtirmek için izlenecek yolu hep beraber göreceðiz, yaþayacaðýz...Kesin bir þey var... MERIT çok büyüyecek... Ama öyle, ama böyle....
Þimdilik binde 1.3 ü bende... Birgün dünya devi olursa sektöründe, benim elimdekilerin deðeri ne olcak, çok merak ediyorum....
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir, zaten bu topikte topu topu 2 kiþiyiz... Ama birgün gelece....
Hazýr aðam, hazýr....
1-istersem katýlmam bedelliye, zaten adam mliyetimin epey üstü karý garanti ediyor....
2-istersem anasýnýn yarýsýný 7.5 fiyattan Holdinge satar, yavrusundan 18.000 lota yakýn kaparým..
3-istersem, geliþmelere bakarým, bedelliye katýlmayýp Besim beye hissesini devreden çok olurda, halka açýklýðý azalýrsa, hiç satmam hatta ilave almanýn peþine düþerim...
4-Holding kerizmi, piyasa deðerinin üzerinde hisseleri devralýrým vede hepsini almaya hazýrým, diyor, sonrada 27 tr da nakit koymayý göze almýþ...
Neden?
Bu soruya herkesin bir cevabý olur....
Benim cevabým, holdingin Mart da kap açýklamalarýnda....
Kendi adýma "yan gel yat, Hasan"...
Asla yatýrým tvsiyesi deðildir, benim maliyetim düþük, kar ým garanti...Yazdýklarým beni baðlar...
Kap açýklamalarýnda bahsettiði,piyasa öncesi iþlem platformundan, ulusal pazara ve sonrasýnda yýldýz pazara geçmesi için sermaye artýrmasý, piyasa deðerini, halka açýklýðýný yükseltmesi gerekiyordu... Bunun bir adýmý...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
Pozisyonumuzu aldýk bekliyoruz,bakalým merit nelere gene ona göre bakacaðýz
Bedelli iþini bi an önce halletselerde bizde rahatlasak,kimsenin katýlacaðýný sanmýyorum ama yinede benim gibi deliler elbette olacaktýr bence,gel besimcim gel ,seni bekliyoruz![]()
Yer Ýmleri