sermaye artýþý için
https://www.kap.org.tr/Bildirim/596985
31 Mart da aþaðýdaki açýklamada SPK ya baþvuracaðýz demiþti. (%1150 Sermaye artýþý yapacaktý) Y.Ý.Yetkilisi sermaye artýþý için SPK ya baþvurduk, dediðine göre, aþaðýdaki hususlarýda kapsamalý... Sonuçta 7.50 den geri alýmý taahhüt etti, Nthol...
31.03.2017
Þirketimiz Yönetim Kurulu bugünkü yapmýþ olduðu
toplantýsýnda,
Baðlý
ortaklýðýmýz Merit Turizm Yatýrým ve Ýþletme A.Þ.'nde yapýlmasýna karar verilen
sermaye artýrýmýna katýlmak istemeyen Merit Turizm Yatýrým ve Ýþletme A.Þ. pay
sahiplerine, haklarýnýn korunabilmesini teminen, SPK'nýn "Pay Alým Teklifi Tebliði"
(II-26.1) hükümleri çerçevesinde, Þirketimiz tarafýndan, Gönüllü Pay Alým
Teklifi'nde bulunulmasýna,
Merit
Turizm Yatýrým ve Ýþletme A.Þ.'nin 31.03.2017 Yönetim Kurulu karar tarihinden
önceki son 6 aylýk "BÝST Günsonu Aðýrlýklý Ortalama Fiyatlarý"nýn ortalamasý 3,8084 TL olmakla birlikte; Þirketimiz ve Þirketimiz ile birlikte hareket eden Grup
Þirketlerimizin dýþýnda kalan ve Merit Turizm Yatýrým ve Ýþletme A.Þ.'nin
sermayesinin %41,07'sine sahip olan diðer ortaklara yönelik olarak yapýlacak ve
bu ortaklarýn sahip olduklarý paylarýn tamamýný kapsayacak Gönüllü Pay Alým Teklifi'nde
fiyatýn, 1 TL nominal deðerli her bir payý için 7,50 TL olarak belirlenmesine,
Gönüllü
Pay Alým Teklifi için toplam 7.855.089 TL fon ayrýlmasýna ve fonun
özkaynaklarýmýzdan karþýlanmasýna,
Gerekli
izin için Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvurulmasýna,
oybirliði
ile karar vermiþtir.
Bu borsa acayip bir yer, holding 7.50 den almak üzere pay alým teklifi veriyor, 7.855.089 TL fon ayrýlmasýna karar alýyor, üstelik SPK ya da bu doðrultuda baþvuruyor, buna raðmen bir çok pay sahibi 6.50-6.75 aralýðýnda hisse satýyor...
Aradým konuþtum,spkya baþvuru yapýlsaydý ,büðünkü bültende olurdu,ama güzel haber,netholun sermaye azaltýmý onaylanmýþ ,buda bizim iþleri hýzlandýrýr
Nthol-nettur birleþmesi için ilk adýmdý sanýrým...
Bu birleþme sürecinde MERIT de, aþama aþama Ana Pazar ve bilahare Yýldýz Pazar a geçecek,temennimiz, (kaynak: Kap açýklamalarý)
Yer Ýmleri