O kuun hikayesinin tamamn okmutum. Durumumu anlatmas iin rnekleme cuk oturmu. Elinize salk.
Eletiriye am ve zeletiri yaptmn da her zaman farkndaydm. Yaklammn verimsiz olduu konunda size katlmyorum. Sadece tarzm yatay piyasaya izin verdi. Baz basit trendleri bile ok kuralc olduum iin kardm ise dorudur.
Krmadan? ncitmeden? Bunlar syleyen siz misiniz gerekten? Bu konuyu geiyorum
Olmaynca olmuyorun sebebi bizzat kendimim. Ne genel gidiat, ne sektrel dinamikler ne de MTF
Ne kzmas, ne eletirmesi? Kafama sld iin az da olsa biraz ilerleyebildim. Teekkr ederim size. Zaten baln ilk mesajnda kafama sanlar da tek tek takma ya da gerek isimleri (Ad / ye Ad) ile yaynladm.
Bu mesajnzda bile kafama smaya devam ediyorsunuz, farkndaym.
Gelelim Helal! Bravo! meselesine;
Takdir edersiniz ki vlmek, beenilmek, onore edilmek, Canel.D kardeimin deyimiyle belki de zlenmek Bunlarn karsnda honutluumu bildirmemin ya da ciddiye almamn yanl olmadn dnyorum. Gelelim tersine; tabiki ekstra aba gerektirir. Zaten tersini Kafaya Smak olarak tanmladnz.
Okuduklarmdan anladklarm bunlar, yanlmz hatamz varsa affola
Benim de diyeceklerim var
Borsay brakmadm, ok yorgunum. Nedenini sormayn yorgunum. Bu hepten analizleri braktm anlamna gelmiyor. Vites klttm diyelim. Yukarda bahsettiim yatay piyasadan alnmas gereken derslerime alyorum. yi ya da kt gr bildiren, seven sevmeyen, eletiren, onore eden ve dahi krp incitse de Kafamza San arkadalarma selam ve sayglarm sunarak eski imzamla sona geleyim.
"Baarszlk, yeniden ve daha zekice balama frsatndan baka bir ey deildir." (H.FORD)

Yer mleri